Ruun pulahdus kesäiseen järveen

Viikonloppuna näin aivan ihania koiranpentuja. Lauantaina ajeltiin Irinan ja koirien kanssa Ninalle tapaamaan Ninan uutta pienokaista, Oivaa. Oiva on aivan ihana rhodesialainen, reipas ja komea. Otettiin Oivasta ensimmäiset seisotuskuvat ja ne onnistuivat hienosti.


Irina ja Oiva
 
Ennen kuvaussessiota käytiin lenkittämässä aikuiset, mukaan lähti tosin myös Irinan uusin tulokas eli 16-viikkoinen saksanseisoja Morris.  Morris on vielä kovin pieni kooltaan, mutta sitäkin ketterämpi, ihan ilmiömäisesti Morris kipitti isojen perässä koko lenkin.


Vilho, Eedward, Aava ja Ruu


Ruu pienen ja viattoman Morriksen perässä.

 

Illaksi palattiin Irinalle grillailemaan, vettä tihutti koko illan, mutta oli kuitenkin niin lämmin, että istuttiin Irkun kanssa monta tuntia terassilla syöden ja juoden. Ihana kesä.


Nam.

Sunnuntaina oli vuorossa Morriksen seisotuskuvat, jotka nekin onnistuivat hyvin. Ruu pääsi pellolle jäljelle ja sen jälkeen mentiin koirien kanssa kotiin lenkille.


Ruun nenä hommissa

Yhteislenkki Irinan poikakoirien kanssa ei ollut hyvä ajatus kun Ruu ilmeisesti tuoksahtaa edelleen juoksuiselle nartulle, ainakin jos Vilhoon oli uskominen. Lenkitin tytöt sitten kotimetsässä ja vein ne vielä uimaankin. Koirat oli viikonlopusta aivan loppu ja nukkuivat sikeäsi sohvalla koko loppuillan.


matkustajat


kesäinen Ruu


Aavakin heitti talviturkkinsa


sohvakuolema