Todella huonosta alusta huolimatta, tästä päivästä kehkeytyikin vallan mainio. Juuso oli kyllä väsyneempi kuin normaalisti ja kärsi myös valtavasta halipulasta. Aamupäivän vietin vanhempieni terassilla aurinkoa palvoen ja Juuson oli ihan pakko tulla siihen mun aurinkotuolille myös, yleensä kun Juusoa ei saa varjosta pois. Tänään kuitenkin Juuso oli hellyyden kipeä.

Mun rakas
1604597.jpg

Väsymyksestään huolimatta Juuso halusi lenkille ja vein koiruudet viilentymään mereen, minkä jälkeen jaksettiin kävellä paahteesta huolimatta. Aava ei oikein meinaa suostua uimaan, se kyllä ryntää veteen vauhdilla, mutta kääntyy yleensä takaisin kun jalat ei enää yletä pohjaan. Täytyy yrittää tänä kesänä opettaa se uimaan kunnolla. Aavan uimatyyli kun on melko huvittavan näköistä kun tytön etujalat polskii ja roiskii vettä korviin ja sitten räpiköidään päätä jatkuvasti ravistaen. Ei varmaankaan kivaa.

1604613.jpg

Tänään treenailin myös Aavan kanssa vähän tottista, ei nyt ihan huippua, mutta eipä se koskaan olekaan. Pistetään kuumuuden piikkiin... tai treenin puutteeseen...

Luoksetulo, vino :(
1604614.jpg1604615.jpg1604617.jpg

Koko päivä vietettiin ulkona ja oli aivan ihanaa, nyt olen kyllä hieman punertavan sävyinen. Näin mulla taitaa joka kesä alkaa. Tämän värisenä siis.

Illalla pääsinkin seuraamaan koulukaverini koiran synnytystä. Oli aivan huippua! Eläinläääkäriasemilla kun tulee nähtyä vain sektioita, vaihteeksi oli kiva nähdä synnytys sellaisena kuin se yleensä tapahtuu, ilman komplikaatioita. Synnytys meni hienosti, neljä pentua tuli ja sukupuolijakaumakin sattui olemaan toivotunlainen. Ihan mielentöntä nähdä kuinka luonnollinen tapahtuma synnytys onkaan, kuinka narttu tietää mitä sen kuuluu tehdä ja pennut heti synnyttyään osaavat suunnata määrätietoisesti nisälle syömään. Pennut olivat valtavan suloisia, oikein sopivan kokoisia ja terveen oloisia. Onnellinen perhetapahtuma.

Ihana Naomi-mamma, kun urakkaa oli vielä parin pennun verran jäljellä.
1604588.jpg