IMG_0828.jpg

Käytiin tänään pitkästä aikaa Ammin ja koirien kanssa treenaamassa, tehtiin Aavalle, Cillalle ja Chilille jäljet ja esineruutu. Ensin taas tallattiin jäljet, minkä jälkeen ruutu. Aava on hullaantunut esineruutuun ihan täysin. Tyttö lähtee sellaisella vauhdilla ruutuun luvan saatuaan ja löytää ihan älyttömän nopeasti esineen. Tuominen on edelleen liian hidasta, kun neiti meinaa alkaa leikkiä löydöllään. Nyt Aava kuitenkin jo tietää mitä käsky 'tuo' tarkoittaa ja pienellä viiveellä tuo esineen minulle. Tänään ruudusta löytyi nahkainen lompakko ja villasukka.

a1.jpg

Pikku-Cillakin pääsi tänään ruutuun. Tyttö selvästi alkaa ymmärtämään mitä siellä on tarkoitus tehdä. Cilla haki ruudusta kaksi esinettä ja oli tosi taitava :) Esineen löytämiseen meni vielä tovi, mutta tyttö kuitenkin etsi innoissaan metsään eksynyttä lelua kunnes löysi ja kiidätti minulle.

a2.jpg

a5.jpg

a4.jpg

Esineruudun jälkeen ajettiin jäljet, ensin Aava, sitten Chili ja viimeiseksi Cilla ja tytön ensimmäinen metsäjälki. Aava oli jäljelläkin aivan loistava, teki janan ja ilmaisi kaikki jäljellä olleet kolme keppiä. Jihuu. Chili ajoi jälkensä myös hienosti. Viimeisenä jäljelle lähti Cilla. Tehtiin tytölle kaksi lyhyttä jälkeä, joiden loppuun kepit. Cilla oli aivan huippu, jäljesti innokkaasti, nenä maassa ja löysi kepitkin :) Keppejen kanssa leikittiinkin sitten armottomasti, jotta ne jaksaa jatkossakin kiinnostaa. Kaikkien koirien treenit meni siis todella hyvin tänään, aivan loistavia koiruuksia!

a3.jpg

Cilla ja keppi

Rankkojen treenien jälkeen päästettiin kaikki koirat hiekkakuopalle vielä riehumaan. Huippupäivä takana, Juusokin oli onnellinen kun pääsi pyörimään hiekassa...

IMG_0836.jpg