Vuosi vaihtui. Olimme koirien kanssa vuoden vaihdetta juhlimassa ystäväni luona Turun suunnalla. Ilta meni oikein rattoisasti hyvässä seurassa, koirillakaan ei ollut valittamista, sillä heitä lahjottiin koko ilta sipseillä ja nakeilla (teki Juuson laihdutuskuurille hyvää..) . Raketitkaan eivät onneksi haitanneet koiria, etenkään Juusoa, joka vuosi sitten jostain syystä oli kovin järkyttynyt paukkeesta. Tänä vuonna Juusokin oli aivan normaali kovasta metelistä huolimatta.

Uusi vuosi alkoi todella kauniilla päivällä, aurinko ilmaantui näkyville ja lähdimme sitten pellolle juoksuttamaan koiria. Pakkasta oli melkein 15° ja se olikin sitten minun afrikkalaisilleni liikaa. Päästin koirat ensin autosta pellolle ja voi sitä riemua kun koirat lähtivät painamaan pitkin peltoa. Kuitenkin aika nopeasti molemmat, Aava ja Cilla, tekivät täyskäännöksen ja palasivat luokseni hyvin hankalan näköisesti kävellen. Aava tuli viereen ja alkoi täristä kauttaaltaan ja kurjan olemuksen lisäksi hampaat kalisivat. Tytöillä oli molemmilla niiiin kylmä. Tytöt menivät sitten autoon ja otin kuvia kaverini sakumaanikoista, jotka eivät kylmästä välittäneet. Tässä joitain otoksia:

Aava ja Cilla eivät siis tarkene lenkkeilemään näin kylmällä. Huomenna hankin molemmille fleecehaalarit, katsotaan josko sitten onnistuisi paremmin... Toivotaan. Typerät sääennusteet lupailevat, etteivät nämä kovat pakkaset lopu ihan heti. Tämä päivä on sujunut kyllä kaikilta koirilta varsin rauhallisesti, Juusoakaan ei näytä haittaavan vähäinen ulkoilu. Kaikki ovat väsyneitä, kenties eilinen loputon herkuttelu otti koville :)

Haukotus!