Viime viikonloppu oltiin Tampereella näytelmämeiningeissä. Lauantaina oli Tampere KV ja sunnuntaina rhodesiankoirien erkkari. Lauantai oli meidän mökille varsinainen menestyspäivä, Liisan Pelle oli rotunsa paras ja upea, ihana Aavani VSP. Ihan uskomatonta, Aava on nyt kolmena vuotena peräkkäin ollut Tampereen KV-näyttelyssä VSP. Tampereessa on taikaa, meille. Sunnuntaina Aava sai eh:n, mutta olikin sitten Vilhon vuoro loistaa ja Vilhunen sijoittui suuren suuressa valioluokassa kolmanneksi, se oli hienoa. Muutenkin viikonloppu oli hauska, mökkeiltiin hyvällä porukalla ja nautiskeltiin hyvästä ruuasta ja juomasta.

Viikko menikin vauhdilla, ei tehty kummempia, ollaan lenkkeilty ja hengailtu. On ollut kesäisen lämmin viikko, Aava ja Juuso kävivät heittämässä talviturkkinsakin lähijärveen. Ruu tyytyi katselemaan touhua vielä maasta käsin.

Eilen käytiin Ruun kanssa pentukurssilla puuhastelemassa ja saamassa neuvoja. Oltiin tosin hieman uupuneita, tehtiin Ruun kanssa hieman pitkää päivää töissä ja takana oli 26h Aistissa. Ruu jaksoi kuitenkin kummasti tsempata broileripullien takia ja treeneistä jäikin hyvä mieli. Taas on viikonloppu edessä, koirien kanssa olisi tarkoitus mennä kaverin luokse kyläilemään ja tehdä Ruullekin ihka ensimmäinen jälki.