Tänään nähtiin pitkästä aikaa Ammia, käytiin lenkillä Sampsan, Ammin ja Unnan kanssa, Chili ei päässyt mukaan kun oli lähtenyt jonnekin lomailemaan. Ennen lenkkiä tein kevään ensimmäisen esineruudun! Aava haki ruudusta kaksi esinettä, tyttö toimi mainiosti ruudussa, mutta luovutus on jotenkin unohduksissa, sitä täytyy hieman hioa. Sähläystä, ei tosin uutta Aavan kanssa, me sählätään aina :)

Ruulle modattiin liivi sopivaksi

ja ruutuun

Myös Ruu pääsi ruutuun, tyttö oli hieman kujalla ja mulla oli huonot esineet, mutta saatiin kuitenkin pari ihan hyvää hakua. Aika hyvin Ruu esineen mulle palautti vaikka ei olla noutoa vielä millään tavalla harjoiteltu. Söpö pieni Ruu.

Nopean esineruututreenin jälkeen lähdettiin liikuttamaan koiria ja nehän liikkui, kaikilla oli virtaa. Juusosta on tullut ihan yli-iloinen, se leikkii ja riehuu kuin mielipuoli. Ruu oli kanssa vauhdissa, vauhti ei tosin vielä riitä oikein mihinkään, tyttö pinkoo minkä jaloistaan pääsee, mutta ei se saa ketään kiinni, hengaa vaan perässä. Ei se onneksi Ruuta haittaa. Vauhdikasta menoa oli taas koirilla, kuvittelen että Aavankin lihakset tällä menolla kasvaa silmissä rauhallisen talven jäljiltä :) Kaikki esineruutu kuvat on ottanut Sampsa Sulonen, kiitos ihanista kuvista!