Tänään on ollut maailman aktiivisin (darra)päivä. Heti aamusta mentiin mätsäriin Malminkartanoon Elinan ja Adan kanssa. Siellä oli ihan älyttömästi koiria, ja siellä menikin aikaa todella paljon. Me saatiin Aavan kanssa taas punainen nauha, mutta siihen jäi jälleen meidän menestys. Täysin normaali match show-käynti siis. En kyllä ihmettele yhtään, ettei menestystä tullutkaan, Aava näytti niin simahtavalta rhodelta. Jouduttiin seisomaan kehässä Aavan mielestä aivan liian pitkään, auringon paahtaessa. Tyttö haukotteli, istahteli ja näytti vaan isolta, veltolta köntykseltä. Tuomari sitten päästi meidät piinasta ja mentiin koirapuiston kautta kotiin. Puistossa ei Adan ja Aavan väsymyksestä ollutkaan enää tietoakaan.

Koko poppoo, kannustusjoukkoineen
1502013.jpg

Aavan kanssa kehässä säätämässä
1502014.jpg

Iltapäivän vietin kummityttöni Unnan ja Niken kanssa lapsi- ja lemmikkimessuilla. Mun yritys tehdä Unnasta eläinhullu näyttää onnistuvan, kanit, kissat ja koirat oli tooosi hauskoja ja saivat kaikki ihastuneita "ooohoooo"-huudahduksia. Täysin eläinhulluna kummitätinä vein tietenkin Unnan myös koira-ajelulle kärryissä, sekä ratsastamaan. Nuorenahan se on vitsa väännettävä! Unna oli kyllä niin tohkeissaan, ponin kyydissä tyttö vaan kiljahteli riemuissaan.  Hih, mä olin kyllä varmaan ihan yhtä innoissani.

Unna ponin kyyydissä
1502016.jpg

Ilta menikin sitten saunoessa ja siideriä juoden. Rentouttavaa. Tehtiin kyllä jotain hyödyllistäkin Henriikan kanssa, väsättiin nimittäin todella hienot jälkinauhat. Ollaan nyt valmiita ensi maanantain metsäjäljelle. :)