Viime viikolla lähdin käymään Virossa, Tarttossa luokkani kanssa. Menimme sinne tutustumaan suomalaisiin eläinlääkisopiskelijoihin, heidän opiskelukaupunkiinsa, sekä kouluun. Samalla matkalla näin tietenkin myös Sannan, joka on juuri sinne muuttanut opiskelemaan. Sekä söpissöpöläisen Zasan, Sannan uuden tulokkaan. Ihanan iloinen ja reipas tyyppi. Rhodepennut ovat niin suloisia! Mäkin haluun!

Viikonloppuna olin hoitamassa kummityttöäni Unnaa. Meillä oli taas tosi kivaa. Unna silitteli paljon koiria ja syötti niille omassa keittiössään kokkaamiaan tuotoksia. Koirat ovatkin loistavia leikkikavereita. Aina Unnan tuodessa "keittokulhonsa" niiden nenän eteen, koirat innokkaasti esittävät syövänsä. Nuolevat tyhjää muoviastiaa ja Unnalla on hauskaa. :)

Söpöt höpöt lenkillä ja tutkimassa maan ihmeitä
lenkill1.jpglenkill2.jpg

Tänään käytiin Elinan ja Adan kanssa Halkolammella metsälenkillä. Hannakin tuli mukaan ja tottisteli taas Juuson kanssa ennen lenkille lähtöä. On vaan niin kivaa katsoa niiden yhteistyötä kun Juuso on kovin innoissaan. Samanlaisesta kontaktista saan vain haaveilla Aavan kanssa... Koirat juoksivat taas kuin kahelit lenkillä ja ovatkin nyt aivan poikki.

Huomenna olisi tarkoitus mennä taas Hyvinkäälle ratatreeneihin Adan juoksukaveriksi. Viime tiistainahan Aava sai juostua viimeisen koejuoksunsa ja Aavalla onkin nyt ratakirja. Parin viikon päästä olisi tarkoitus saada tyttö ensimmäisiin kisoihin Tampereen radalle.