Eilen oli Helatorstai, jonka vietimme perinteisesti rhodesiankoirien monttumestaruuskilpailuissa. Montulla koirat pinkovat 150m vieheen perässä niin kovaa kuin haluavat. Oli taas aivan mielettömän hauska päivä, ihana ilma, paljon ihania koiria ja mukavia ihmisiä. Rento meininki. Kaikki koirani pääsivät juoksemaan, jopa Juuso. Aava veti taas aivan täysillä ja sijoittuikin hienosti toiseksi. Cilla ja Juuso juoksivat molemmat myös loppuun asti, Cillukka keksi jotain himmailla puolessa välissä matkaa, joten aika ei ollut kovin hyvä. 

Montun jälkeen mentiin vielä Ninalle ja tehtiin piiitkä metsälenkki. Koirilla oli hillittömän hauskaa, ne juoksivat itsensä aivan läkähdyksiin. Juuso ja Vilho myös heittivät talviturkkinsa ja pulahtivat järveen viilentymään. Loppupäivän koirat nukkuivatkin riehakkaasta päivästä uupuneina.

Tänään ihana auringon paiste vaan jatkui ja suunnattiin heti aamusta siskoni luokse. Käveltiin ihana metsälenkki, pysähdyttiin välillä piknikille ja tein siinä samalla Cillalle myös lyhyen jäljen, jonka tyttö ajoi loistavasti. Juuso pääsi taas jatkamaan uimakauttaan ja sain suostuteltua Cillankin veteen. Lenkin jälkeen mentiin parvekkeelle nauttimaan auringosta. Oli kuuma, ihanan kuuma. Ihana kesä!