ruusukkeille kyytiä

Tämä viikonloppu meni koirien kanssa näyttelykehissä. Lauantaina Ruu oli ensimmäisessä näyttelyssään, oli dobermannien erikoisnäyttely ja Ruu oli siellä pikkupentuluokassa. Tyttö oli aivan ihana, reipas pieni tyllerö, kiltisti seisoi nakkia syöden ja liikkui niin nätisti. Ihan kuin oltaisiin harjoiteltu, mitä ei kuitenkaan jostain syystä oltu tehty. Ruu tuli luokassaan toiseksi, sai KP:n ja sai myös aivan ihanan arvostelun. Aivan loistava näyttelyuran avaus.

kehätähti :)

Näyttelyssä oli myös Ruun veli esiintymässä ja Leo voitti oman luokkansa, hieno veikka! Seuraan liittyi vielä kolmaskin sisarus, Fira ja trio saikin iloiset painit aikaan viereisellä nurmikentällä.

leikkihetkiä

Tänään aamusta käytiin Ruun kanssa peltojäljellä, meinasi neiti vähän kiiruhtaa alussa, mutta muuten jäljesti hyvin. Kyllä siitä taatusti hyvä jälkikoira vielä tulee, on siis tultava :)

Jäljen jälkeen ajettiin Veikkolaan mätsäriin Juuson ja Edwardin kanssa. Pojat kun eivät juuri näyttelykehissä pyörähtele, niin päätettiin, että tänään on Juuston ja Eddien päivä. Sateesta huolimatta oli hauskaa, osallistujia ei ollut kovin paljoa, joten ei ollut turhia odotteluita. Meinattiin Juuson kanssa ihan vallan myöhästyä kehästä. Juuso esiintyi ihanan tietämättömästi, Juusolla kun ei ole harmainta hajua mitä kehässä pitäisi tehdä ja edelleenkään se ei osaa seistä eli eihän se kovin kaunista katseltavaa ollut, mutta kovin mielellään Juuso niitä nakkeja napsi. Tuomari kehui Juuson kuntoa, erinomaisessa lihaskunnossa kuulema ja liikkui kevyesti, se seisominen nyt oli vaan vähän hankalaa. Mutta ei se mitään. Punainen nauha jäi käteen, ei sijoitusta, ei yllättänyt yhtään. Eddie sen sijaan esiintyi kuten näyttelykoiran kuuluukin ja oli punaisten toinen, hyvä Edward!! Hauskaa oli, niin kuin pitikin.

Ihana, ilonen Juuso <3