Aava ja Vilho

Meillä on ollut vallan mukava viikonloppu. Tänään ollaan lähinnä hengattu kotona, löhötty sohvalla ja syöty hyvin, mutta eilen sännättiin Tervalammelle ulkoilemaan ja nauttimaan auringosta.

Aavasti <3

En edes muista milloin edellisen kerran olen auringon nähnyt! Nyt on ollut harvinaisen pitkä harmaa ja luminen kausi, kamalaa. Aurinko oli aivan ihana, harmi vaan se paistoi niin kovin alhaalla, ettei metsässä auringon säteitä juuri näkynyt. Tehtiin siitä huolimatta koirien kanssa metsälenkki, vaikka aurinko ei sinne paistanutkaan. Aava ei oikein arvostanut meidän lenkkiä syvässä hangessa, mutta pysyi se kuitenkin mukana :) Aava ei jostain syystä tykkää yhtään talsia syvässä hangessa, neiti haluaisi vain kulkea auratuilla reiteillä.

Koko ryhmä kasassa. Vilholla on ehkä jo ihan vähän kylmä ja ketutus.

Täytyy sanoa, että oli kyllä aika rankka retki minullekin, hengästyin vallan. Aika neitejä ollaan ehkä molemmat. Nina ja pojat olivat kovin reippaita, eivätkä valittaneet haastavista olosuhteista. Tosin Vilho oli kyllä aivan valmis menemään sisälle kun päästiin pihalle takaisin. Aava taas oli siinä vaiheessa oli halukas riehumaan, piha kun oli aurattu niin siinä kelpasi sitten riehua. Itse toivoisin auringonpaistetta kovasti lisää, saisi jo sulattaa lumet pois. Olen ihan kypsä.

Pienet pihariehut

Kameran käyttö ei vielä ole ihan hanskassa, rajauskin välillä hukassa.