2-3.jpg

Aava sai tänään leikkiä tottelevaista koiraa Porvoossa, sisähallissa. Vuokrattiin halli tällä kertaa Irinan kanssa. Treenailin Aavastin kanssa samoja juttuja mitä tehtiin keskiviikkona rhodesiankoirien tokossa. Parin askeleen seuraamista, paikallaan makuuta, tokohyppyä. Ja uutena aloin opettaa liikeestä seisomista, so far so good :) Seuraamisen kontakti ensimmäisillä askeleilla on todella vaikea juttu meille. Tyttö tipauttaa katseensa alas heti kun otan askeleen, mutta onneksi välillä tulee myös onnistumisia. Tokohyppy meni tänään jo paljon keskiviikkoa paremmin ja paikallaan makuukin sujui ongelmitta kun oli lämmin alusta...

Hallivuoron jälkeen otettiin ihan lyhyet treenit myös pienten kanssa pihalla eli Amani ja Cilla pääsivät hommiin. Eipä Cilla juuri osaa muuta kuin leikkiä joten ihan helppoja juttuja, perusasentoa kokeiltiin ja vähän seuraamista.

3-3.jpg4-1.jpg

Treenailujen jälkeen piipahdettiin paikalliseen koiratarvikeliikkeeseen ja sinne taas jäikin yksi omaisuus kun kaikkea todella tarpeellista oli pakko ostaa. Kuten vaaleanpunainen treeniliina... Tytöille tyttöjen väriä.

Porvoosta hurautettiin vielä Landboon metsään. Oli aivan ihana päivä, aurinko paistoi niin kirkkaasti ja lämpimästi. Jollei tänään tullut pisamia niin ei sitten koskaan. Oli muutenkin tosi mukava lenkki, koirat olivat huvittavia kun Aava halusi alistaa, Amani halusi rakastaa ja Cilla halusi olla kiusaaja, piinaten kaikkia. Juuso söi taas kasan kakkaa ja keppejä ja Thumba vaan hengaili.

5.jpg

6.jpg