rajis1.jpg

Me ollaan Aavan kanssa taas oltu vain kahdestaan kun Juuso pääsi Hannan ja Markon mukaan mökille riehumaan. On kyllä outoa, Aava on niin helppo ja rauhallinen koiruus, että todellakin huomaa kun mun rakas sekopää-Juuso puuttuu. Lenkillä on melkeinpä tylsää kun Aava lampsii niin nätisti remmissä. Mentiin tänään aamulenkille Rajasaareen ja oltiin aluksi saaren ainoat ulkoilijat. Hetki siinä istuttiin ja ihmeteltiin hiljaisuutta, kunnes paikalle pölähti toinen rhodesiankoira. Rhode olikin meille uusi tuttavuus, nimeltään Voitto. Aivan loistava toveri Aavalle ja tyypit hepuloivatkin oikein olan takaa.

leikki.jpg

Illalla tottisteltiin jälleen Henriikan ja Tipun kanssa. Molemmilla oli tänään tosi hyvä päivä ja treenit meni huomattavasti paremmin kuin maanantaina. Varsinaista tehotreenausta, jo toinen kerta tällä viikolla, huhhuh.

Eilen Käytiin Aavan kanssa Hyvinkään radalla. Aavan oli tarkoitus juosta kaksi ensimmäistä koejuoksuaan. Soolokoejuoksu menikin nappiin. Tyttö oli ihan innoissaan, kopitus sujui hienosti ja Aava paineli 280m aikaan 22,90s. Luulin, että ryhmäkoejuoksu sujuisi yhtä kivuttomasti, mutta mitäpä vielä. Aavan juoksukavereina oli Maikki ja Thumba. Ensimmäisen kierroksen Aava vielä juoksi, mutta päätti sitten keskeyttää viimeisellä suoralla. Ei sinänsä mikään ihme, Thumba kun on todella nopea juoksija ja paineli varmaan puoli kierrosta tyttöjen edellä. Eihän Aavalla ollut vieheestä enää mitään tietoakaan, eikä sitten ollut motivoitunut juoksemaankaan. Harmitti kyllä todella paljon. Ensimmäinen kerta ikinä kun Aava keskeytti juoksunsa. Tylsyys. Ensi viikolla uusi yritys ja hitaampaa juoksuseuraa :)