aavaunna.jpg

Ihana viikko takana, oltiin koirien kanssa "töissä", hoidettiin nimittäin suloista kummityttöäni Unnaa päivisin. Oli vielä todella hienot ilmat, joten ulkoiltiin paljon. Aamupäivät lenkkeiltiin tyttöporukalla Unnan ja Aavan kanssa. Juuso joutui jäämään kotivahdiksi, sillä Juuso ei tunne käsitettä "leppoisa lenkkeily". Aava sai talsia vapaana pitkin Laajasaloa, eikä neitiä haitannut lainkaan hidas tahti. Unna kun halusi kävellä itsekin aika paljon, luonnon ihmeitä tutkien. Aava myös kiltisti jäi puiden varjoon kun Unna hillui leikkipuistossa. Rannalla, pääsi Aavakin nauttimaan olostaan.

Unna tutkailee vettä... ja pohtii kuinka päin siinä penkissä kuuluukaan istua?
unnajavesi.jpgunnajapenkki.jpg

Unnan rakentaessa hiekkalinnoja, Aava (taustalla) harrasti hyötyliikuntaa.
unnajaaaava.jpg

Iltaisin pääsi myös Juuso ulkoilemaan, käytiin metsälenkeillä melkein joka päivä. Uskaltauduin viemään Juuson jopa Sipoon koirametsään, eikä epilepsiakohtaustakaan tullut. Keskiviikkona käytiin Espoossa metsärallilla.

Torstaina jäi metsälenkki väliin kun Aavalla oli mallikeikka. :) Aava pääsi ystävänsä Sofin kanssa Lemmikkilehden syyskuun numeroon poseeraamaan. Koirat käyttäytyi tosi hienosti studiossa, jaksoivat seistä möllöttää. Aava sai päälleen sadetakin, jossa neidillä tuli hieman kuumat tunnelmat ja olikin varsin haasteellista saada tytön suu kiinni kun toista huvitti läähättää... Palkinnoksi hienosta käyttäytymisestä vietiin koirat sitten Rajasaareen riehumaan. Juusokin pääsi sinne mukaan. Siitähän varsinainen riemu ratkesi, Juuso biletti ihan hulluna, kun pääsi välillä mereen viilentymään eikä juoksukaveritkaan loppuneet kesken. Juuso näytti myös taas uimahyppytaitojaan, hyppi kalliolta alas veteen. Hullu, mutta onnellinen.

Tänään iltapäivällä koirat pääsi tutustumaan vanhempieni luona Unnan uima-altaaseen. Eipä koirat kyllä ihan ymmärtäneet altaan ihanuutta, ei siinä uimaan pystynytkään kun vettä oli ehkä 15cm.

Juuso ihmettelee
juusoui.jpg

Aava sentään yritti sukeltaa, vaikkei kovin syvälle päässytkään...
aavaui-1.jpg

Illalla huristeltiin vielä Nummelaan Elinan ja Adan kanssa metsälenkille. Se olikin se viimeinen niitti. Koirat juoksivat täysiä ympäriinsä, välillä kävivät järvessä viilentymässä ja sen jälkeen sama kaheli ralli taas jatkui. Kotiin kun päästiin, molemmat tipahtivat. Rankka viikko takana.