Viikko on ollut oikein vauhdikas. Ollaan käyty koirien kanssa paljon kivoilla metsälenkeillä ja pari onnistunutta jälkeäkin olen ehtinyt Aavan kanssa tehdä. Keskiviikkona oltiin Hannan ja koiruuksien kanssa uutta metsää etsimässä. Katsoin kartasta paikan joka näytti mahdollisimman metsäiseltä, ilman asutusta ja sitten huristeltiin sinne. Ihan kiva lenkki tehtiinkin, ainut hieman häiritsevä ilmiö lenkillä oli armoton sade ja ukkosmyrsky. Huomattiin siis keskellä metsää, että aivan kamala kaatosade pääsi yllättämään ja sen lisäksi salamat iski ja ukkonen jyrisi melkein taukoamatta. Tuli todettua, ettei ainakaan kumpikaan koirista ollut ryminästä moksiskaan. Aava kyllä sateen alkaessa näytti aavistuksen kärsivältä, se ei olisi ehkä halunnut kastua. Kuitenkin siinä vaiheessa kun oltiin kaikki aivan läpimärkiä, luopui Aavakin toivosta päästä pois ja sai aivan holtittomia märkähepuleita Juuson kanssa. Varsinainen koiranilma.

Eilen pakkasin taas koirat autoon ja mentiin Inkooseen katsomaan Sannan ja Zicon bh-koetta. Kateellisena seurasin kentän laidalla kuinka Zico jaksoi hienosti läpi loputtoman seuraamiskaavion. Se tuntuu ainakin meidän tottiksessa olevan se haastavin osa-alue. Koko koe meni hienosti ja Zico sai bh-tunnuksen! Toivottavasti mekin joskus Aavan kanssa seurataan noita jalanjälkiä.

Kokeen jälkeen, hyvinhyvin myöhään, mentiin vielä metsään koirinemme. Ihanaa, kuinka näin kesäaikaan voi ulkoilla metsässäkin melkein mihin kellonaikaan hyvänsä ilman ongelmaa näkyvyyden kanssa. Oli vielä varsin valoisaa kun joskus puolenyön aikaan lähdettiin metsästä väsyneiden otuksiemme kanssa kotiinpäin. Tosi hauska ilta eilen, Sannalle ja Zicolle mahtavat onnittelut bh-tunnuksesta ja kiitos hyvästä lenkkiseurasta!