sertit.jpg

Pakattiin perjantaina Ninan kanssa taas koirat ja kamat autoon ja lähdettiin roadtripille Liettuaan. Luvassa oli kaksi näyttelyä Vilnassa ja montasataa ajokilometriä. Matka meni todella rattoisasti. Koirillakaan ei ollut kovin tylsää, Ninan uudessa autossa on sen verran tilava takatila, että Eddie ja Aava mahtuivat hyvin painimaan siellä aina kun huvitti... ja niitähän huvitti. Pysähdyttiin myös Latviassa aivan upealla hiekkarannalla molempiin suuntiin ajettaessa. Siellä koirilla vasta hauskaa olikin, ne saivat juosta valtavalla biitsillä edestakaisin, kieriä hiekassa ja pyöriä meressä.

ranta1.jpg

Näyttelyissäkin oli varsin mukavaa, vaikkakin meno oli aikalailla sekavampaa kuin Suomessa. Lauantaina Aava oli PN2 ja sai vara-cacibin, Eddie sai EH:n. Kehäsihteeri oli niin kehällä, että antoi Aavalle vielä sertin, joka ei kuitenkaan Aavalle kuulunut. Olin kuitenkin itse vähintään yhtä pihalla, joten otin sen iloisena vastaan. Ruusukkeet kelpaa aina! :)

Sunnuntaina taas sama narttu päihitti Aavan, ja Aava oli jälleen PN2 saaden vara-cacibin ja sertin, tällä kertaa ihan ansaitusti. Voittanut rhodenarttu on ilmeisesti tällä hetkellä Ruotsin voitokkain näyttelyrhodenarttu, joten ei Aava huonolle hävinnyt...
Eddie loisti sunnuntaina kehässä ja oli PU1, sai sertin ja cacibin. Hienoa!

Reissu oli kaikin puolin onnistunut, meillä oli ihan huippuhauskaa. Matkanjärjestäjälle taas isoisoKiitos!

ranta2.jpg