1580346.jpg

Oli siis aivan huippuhauska päivä tänään! Mentiin koirien kanssa heti aamusta Laajasaloon Pian ja Unnan luo. Vietettiin siellä koko päivä, lähinnä kävellen ja syöden. Ulkoilu on aivan ihanaa kun aurinko paistaa. Otettiin tietenkin paljon kuvia, vietiin koirat uimaan ja pääsivät nuo muutenkin riekkumaan ympäriinsä.

1580364.jpg

Ihana Unna oli vallan riemuissaan kun sai taluttaa Aavaa. Tyttö otti homman varsin vakavasti ja roikkui remmin päässä kaikin voimin jos Aava kiihdytti vauhtiaan ja hihna pääsi kiristymään. Toistaiseksi kuitenkin, vaikka Unna ja Aava saman ikäisiä ovatkin, Aava hieman kookkaampana voitti vetoleikit ihan huomaamattaan. Mutta eipä se Unnaa lannistanut, aina yhtä iloisena otti remmin ja uuden haasteen vastaan.

1580408.jpg

Kuvaaminen lasten ja koirien kanssa on yllättävän haasteellista. Kukaan ei halua olla paikallaan, ja suuntaavat yleensä kaikki eri suuntiin. Ideoitahan meillä Pian kanssa aina riittää, toteutus vain tökkii. Kuten seuraavassa kuvassa, lapsi karkaa ja koirat haaveilevat merelle. hö. Onneksi sitkeän yrittämisen jälkeen myös jokunen kuva onnistui. :)

1580371.jpg

1580384.jpg