Vuosi vaihtuu ihan kohta. Raketit paukkuu ulkona, mutta onneksi koirat eivät paukkeesta juuri välitä, Aava ei välitä lainkaan, Juuso on tyytyväinen kunhan saa olla sisällä. Ainut päivä vuodessa kun Juuso ei viihdy ulkona :) Ollaan koirien kanssa vuoden vaihde ihan vaan kotona, sillä itselleni napsahti töissä päivystysnakki ja ilta meni sitten töitä tehden. Meillä tosin oli oikein mukava päivystys, ei näkynyt raketin räjäyttämiä koiria ja syötiin itsemme ähkyyn nauravilla nakeilla.

Vuosi 2010 on ollut aikamoinen, päällimäisenä toki itselleni muistuu mieleen Cillan lähtö ja sitä seurannut suruisa syksy.

Onneksi vuoteen mahtuu kuitenkin myös hyviäkin muistoja, kesällä tehty roadtrip asuntoautolla, Ninan ja koirien kanssa oli ehdottomasti ikimuistoinen. Aavasta valmistui näyttelyiden saralla tänä vuonna vaikka mitä; Suomen ja Viron muotovalio sekä kansainvälinen muotovalio, vaikka tänä vuonna ei monessa näytelmässä edes pyörähdetty. Avattiin myös Aavan kanssa toko-uramme aika hienosti, käytiin kolmessa kokeessa, joista kaikista ykköstulos ja Aava sai TK1-koulutustunnuksen. Olen todella tyytyväinen tuloksiin, ottaen huomioon, että jostain syystä tämä vuosi ei ole ollut aktiivisin harrastusten saralla. Ensi vuoden tavoitteena Aavan kanssa ei ole kuin JK1, tosin siinähän sitä tekemistä riittää. Ja molemmilla ihan ensisijaisena tavoitteena on pysyä hengissä, mahdollisimman terveenä ja iloisena omana itsenään :)

Eilen ostin itselleni uuden vuoden lahjan, uuden kameran, Canonin 7D:n. Nyt kelpaa kuvailla, tänään pääsin kameraa hieman jo testailemaan ja se on kaikkea mitä toivoin ja jopa enemmän. Aivan mahtava vempain. Ihanin ikinä. Kaikki kuvat ovat tältä päivältä, koirat riehaantuivat hetkeksi ja minä leikin uudella kameralla.