Tänään on ollut tehokas päivä. Ensinnäkin sain vihdoin tehtyä Cillalle vuoden ensimmäisen jäljen! Jäljellä oli neljä keppiä ja pituutta varmaan n. 200m. Cilla ei ollut ihan varman muistiko mitä oltiin tekemässä, välillä jäljesti aivan loistavasti ja sitten taas hieman haahuili. Kaksi keppiä nousi, yhden kepin kiersi puun väärältä puolelta ja yhden ilmaisi kyllä pyörimällä kepin lähistöllä, mutta luovitti sitten ja jatkoi matkaansa. Ei huono, tästä jatketaan reippain mielin :)

Jäljen jälkeen mentiin Hannan ja siskoni perheen kanssa metsään lenkille. Juuso oli tosi kiltillä tuulella, tuli aina heti kutsusta luokse kun mulla on nakkia taskussa. Mitä Juuso ei tekisi ruuan eteen.

Loppulenkistä käveltiin taajama-alueella ja Unna halusi taluttaa Cillaa. Niin söpöä kun pieni ihminen taluttaa isoa koiraa, Cilla kävelee aina niin nätisti kun huomaa, että Unna on  ohjaksissa. Vasta kerran on nykäissyt Unnan mukkelimakkelis naamalleen...

Loihdin tänään autostani luksus-menopelin koirilleni. Kaadoin takapenkit ja laitoin etupenkkien taakse koiraverkon, nyt on koirilla tilaa. Ja paljon. Käytiin Hannan kanssa vielä Porvoosta asti ostamassa autoon sopiva koira-alusta. Löydettiin ihana, liila pehmuste. Kohta alkaa liilaa olemaan jo liikaa, täytyy ehkä lopettaa.