Viikonloppu vierähti vaihteeksi näyttelyissä. Lauantaina oltiin hyvällä porukalla Virossa, Tallinnassa näyttelyssä ja sunnuntaina kehäiltiin Porvoossa. Lauantain näyttelyssä Aavan menestys oli täysin yllättävää ja ilahduttavaa. Tuomarina oli tuomarin muutoksen takia ruotsalainen Martin Johansson, joka osoittautui varsin hauskaksi veikoksi. Huvittavia kommentteja heiteltiin ja tunnelma oli näyttelyssä muutenkin aivan mieletön kun kehän laidalla kannustettiin toinen toisiamme. Aava sai upeasti erin sekä sertin ja oli vielä rotunsa paras, Amanin ollessa hienosti ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään VSP. Oli kertakaikkisen ihana näyttely meidän osalta. Kiitos kaikille kehän laidalla!!

Sertiprinsessani :)

Tänään oltiin saksalaisen tuomarin arvosteltavana Porvoossa. Aava sai eh:n ja olin varsin tyytyväinen siihen, arvostelu oli Aavan lantion osalta aivan mieletön, herra tuomarin mielestä Aavalla on HYVÄ LANTIO!!!!!! Kaikkea sitä kuulee, ensimmäistä kertaa Aavan näyttelyhistoriassa. Ilahduttavaa kerrassaan.

Näyttelyn jälkeen lähdettiin porukalla metsään koirien kanssa. Laumaamme kuului Aava, Cilla, Juuso, Eddie, Vilho sekä Ada. Tanner tömisi kun rhoderöykkiö säntäili pitkin Husön metsiä. Minä hauskuutin itseäni ottamalla valtavasti kuvia, tarkoituksena luonnollisesti kuvata koiria. Kotona kuitenkin havaitsin tarkentaneeni otokseni tyylikkäästi oksiin ja heiniin, koirat olivat epätarkkoja mönttejä taustalla. Hieman on siis vielä opittavaa tällä saralla. Koirat oli aivan loppu kun päästiin kotiin. Kiitos vaan Nina ja Elina seurasta :)

Taitavaa

Todella taitavaa