JA LÄPI MENI!!!!!!!!! Siis niin uskomattoman ihana, kylmä ja jännittävä ilta takana. Suunnattiin tänään Aavan kanssa SDY:n järjestämään bh-kokeeseen, jossa tuomarina toimi Jorma Suni.
Oma jännitykseni oli jotain aivan kamalaa, keskityin lähinnä hengittämiseen, jotten pyörtyisi. Onneksi mukana oli tsemppaamassa hyvä tiimi, Henriikka, Elina ja Irina. :)

Tottis meni ihan hyvin, Aava oli ainakin iloinen. Mitä nyt kesken seuraamiskaavion poimi maasta kepin ja toi sen iloisena mulle... Minä sitten puolestani meinasin unohtaa koko kaavion... Hieman oli jännitystä ilmassa. Tuomari oli kuitenkin todella kannustava, eikä ollut meidän "pikku"kömmähdyksistä moksiskaan. "Osaava ohjaaja ja osaava koira!", näin aloitti arvostelun ja kehui myös Aavan iloista työskentelyä. Ilahduttavan positiivista palautetta. Kun tottisosuus kerrottiin hyväksytyksi, olin pelkkää hymyä. Kaupunkiosuus ei juuri pelottanut, kaupunkilaisena, Aava ei välitä pyöräilijöistä, juoksijoista, koirista tai ihmisistä. Ja hyvin se menikin, no problems.

Aava siis sai tänään bh-tunnuksen ja ohjaaja ei voisi olla onnellisempi. Aivan ihana tunne saada treeneistä tulosta. Jipiiiiiiii!

bh1.jpg  bh2.jpg
bh3.jpgbh4.jpg