Varsin vauhdikas ja hauska päivä takana. Aloitettiin Aavan kanssa aamu Porvoossa, Ammin ja Chilin kanssa tottistellen. Eipä ollakaan taidettu talven aikana turhan paljoa Aavastin kanssa tottelevaisuutta harjoittaa... ei yhtään. Täytyi ihan itsellekin muistuttaa mitä kaikkea sitä voikaan tehdä. Hauskaa oli, Aava oli alkuun todella täpinöissä ja teki innolla, mutta heti kun into alkoi hiipua niin lopetettiin. Aavan kanssa tehdään niin kauan kun on kivaa. Tänään jä treenit aika lyhyeen sen takia, mutta toivotaan että tämä nyt poiki uutta intoa kevääseen... tästä meidän treenailut taas alkaa. Alkaakohan... Ja ehdittiin myös kokeilemaan hyppyestettä, mitä ei Aava ollut ennen nähnytkään. Ja kyllähän se yli meni :) tyylipisteistä viis. Oli myös tosi hauska treenata tottista toisen rhoden ollessa lähistöllä. Sitäkään ei olla Aavan kanssa kauheasti tehty. Rhodet kun on monin kerroin muita koiria mielenkiintoisempia. Ei Aava kuitenkaan juuri ottanut edes häiriötä Chilistä.

Ammille kiitos kun saatiin tulla teidän mukaan ja kiitos kuvista :)

Kuvissa Aavalla näkyy teipit korvissa, tytöllä kun on haava korvanlehden kärjessä ja tuo on ainut konsti millä saan sen suht nopeasti kuntoon. Ei kovin esteettistä, mutta never mind :)

Illalla mentiin vielä metsään tarpomaan Henriikan, Tipun, Elinan, Adan, Aavan ja Juuson kanssa. Siksi aikaa täytyi Aavan korvien teippaukset avata. Oli oikein mukavaa ja koirat ovat nyt tyytyväisiä. Itsekin olen täysin uupunut.