Viikonloppuna tuli taas tehtyä kaikkea hauskaa, lauantaina mentiin ensin Hannan kanssa moikkaamaan siskoani ja heidän uusinta tulokastaan, pientä poikaa. Koirat oli mukana ja käytiin niiden kanssa myös kävelyllä ja uitettiin Ruu. Ruu on niin etevä kun se osaa nyt uida. Ihanaa, että tyttö ehti oppimaan tänä kesänä uimaan, ehdin jo lähes luopua toivosta että Ruu uisi koskaan etukäpälät pinnan alla, mutta niin se vain muutaman kuukauden treenin jälkeen oppi.

uimamaisteri :)

Juuso jäi samalla reissulla äitini luokse viikoksi lepolomalle. Juuson lonkat ovat alkaneet hieman vaivata, eikä meidän päivittäiset metsälenkit ole nyt Juusolle hyväksi. Juuso kun ei osaa ottaa rauhassa, vaan paahtaa vapaana ollessaan itsensä aivan piippuun. Äitini kanssa Juuso saa nyt itselleen sopivampaa liikuntaa, rauhallisia, lyhyitä lenkkejä, useita päivässä.

Lauantai-illaksi menin Irinalle grillailemaan ja siideriä siemailemaan. Ennen ruokaa vietiin koirat kuitenkin ihanalle lenkille metsään ja pellolle. Ruulla oli maailman hauskinta Irinan saksanseisojapoikien Manun ja Theon kanssa, ne juoksivat pellolla aivan täysiä ja vaikuttivat olevan varsin väsymättömiä. Välillä ne pulahtivat viereiseen jokeen ja sen jälkeen juoksivat taas pitkin, poikin pellolla. Oli niin ihanaa katsoa kun toisilla oli hauskaa. Koirat pääsivät vielä sunnuntaiaamunakin pellolle kirmailemaan.

Irinalta jatkettiin Ruun ja Aavan kanssa Helsinkiin pentutreffeille. Tavattiin Ruun sisarukset, sisko Fira sekä veljet Leo ja Dino. Oli todella kiva nähdä kaikki, ne olivat keskenään kovin samankaltaisia, iloisia koipeliineja :) Tavattiin koirapuistossa, missä koirat saivat painia minkä jaksoivat. Ruu ei jaksanut siinä vaiheessa tosin kovin paljoa riekkua, kerjäsi lähinnä rapsutuksia kaikilta ihmisiltä. Rankka, mutta oikein hauska viikonloppu.

kaikki neljä samassa kuvassa

Viikonlopusta hieman väsähtänyt prinsessa-Ruu