trio-1.jpg

Loppuviikosta ollaan tehty vaikka ja mitä. Torstaina vein Juuson hoitoon parhaalle Hannu-kummitustädille. Juusolla oli kuulemma hauskinta ikinä, se sai herkkuja, haleja ja leluja enemmän kuin koskaan. Juuso pääsi myös ulkoilemaan ja grillaamaan, sekä yritti myös karata pihalta Juusomaiseen tapaan. Oli kuitenkin jäänyt kesken aidan alitus yrityksen kiinni rysän päältä ja tehtävä oli epäonnistunut. Hupaisaa. Juuso on niin Juuso.

Aavan ja Cillan kanssa suunnattiin Toyotan nokka kohti Tamperetta. Olin luvannut mennä auttamaan Kaisaa kaupalle kolmeksi päiväksi ja suunnitelmissa oli muutakin mukavaa. Torstai-iltana töiden jälkeen otettiin koirien kanssa näyttelytreenit. Treeni teki hyvää Cillalle, jolla on vakavia ongelmia mm. raviaskeleiden löytämisen kanssa... Cillan pyrkimyksenä kun on pitää niin monta käpälää ilmassa samaan aikaan kuin mahdollista ja siinähän on ravi kaukana. Harjoitellaan, harjoitellaan. Otettiin myös Aavan ja Pinnin kanssa paikallaan makuutreeni ja molemmat pysyivät hienosti, Aava vähän vaihtoi kylkeä muttei kuitenkaan noussut mikä oli tärkein juttu. Tottisteltiin vielä vähän seuraamista ja kapulan pitoa. Hyvin meni.

Perjantai-ilta menikin rattoisasti siiderin kanssa. Tarkoituksena oli tottistella ja mennä metsälenkille, mutta ihana aurinko sai meidät menemään rantaan, päästämään koirat vapaaksi ja korkkaamaan siiderit :) Koirilla oli myös hauskaa kun saivat irrotella rannassa, Aava heitti jopa talviturkkinsa ja meni uimaan! Lauantaina tultiin kotiin ja ilta menikin ihan vaan laiskotellessa.

Tänään oli kaunis, aurinkoinen päivä ja innostuin tekemään Cillalle jäljen, tyttö oli ihanan tohkeissaan ja oli taas ihan huippu.

jlki.jpg

Cillukka työn touhussa :)

Cillan jäljen jälkeen otin Aavan kanssa ensimmäistä kertaa tasamaanoudon ja se onnistui!!! Aava oli loistava, käskystä lähti kapulaa hakemaan ja teki noudon todella innolla. Mahtavaa!

yy.jpg

kaa.jpg

nee.jpg

koo.jpg

Käytiin vielä illalla koko porukan kanssa metsässä, saivat koirat taas juosta itsensä läkähdyksiin.