Tällä viikolla ollaan nautittu kovasti metsälenkeistä, sekä käyty jäällä tarpomassa. Harmillisesti kylmä sää on palannut, joten mitään yltiöpitkiä lenkkejä ei olla tehty. Ei vain tarrrrkene. Eilen saatiin lenkkiseuraksi Heidi ja ihana, sekarotuinen Martta.

Tänään menin töihin aamuvuoroon, joten otin koiruudet mukaan töihin, jotta ehdittiin vielä töiden jälkeen metsään ennen pimeää. Töissä ollessani otin Aavalta tikit pois korvasta, haava on melko hyvässä kunnossa, mutta korvan kärki on edelleen auki... arvatenkin. Ongelmakorvainen kun on muutenkin. Teipit siis pysyy vielä korvissa.

Juuson kohokohta tänään työpäiväni aikana oli kun poika pääsi vesijuoksumatolle kävelemään. Juuso oli kuin vanha konkari ja nautti täysin rinnoin vesikävelystään. Juuso (raukka) joutui myös neulatyynyksi kun harjoittelin verinäytteen ottoa. Luulin siis osaavani ottaa koirasta verta, yleensä osaankin, mutta Juusoa sohin tänään varsin taitavasti löytämättä suonta. Mielenkiintoista. Onneksi Juuso esitti urheaa, eikä näyttänyt kärsivän ja lopulta verinäyte saatiinkin. Verestä katsotaan nyt Juuson epilepsialääkityksen taso. Juusollahan ei ole ollut ainuttakaan kohtausta sen jälkeen kun lääkitys aloitettiin puolitoista vuotta sitten ja nyt mahdollisesti aletaan lääkitystä alentamaan. Toivotaan, että koira pysyy kohtauksettomanana sittenkin :)