IMG_9522-1.jpg

Pitkästä aikaa blogipäivityksiä. Käytiin tänään Cillan kanssa viimeisessä pentunäyttelyssä, seuraavaksi sitten junioriluokka. Sitten joskus :) Tuomarina oli Harri Lehkonen. Cilla sai kunniapalkinnon ja oli VSP-pentu, ihanan Vilhon ollessa jälleen paras pentu. Näyttely oli muutenkin oikein onnistunut, sillä Ada ja Thumba saivat sertit. Onnittelut Elinalle ja Irinalle, oli kiva olla hurraamassa kehän laidalla.

IMG_9436.jpg

Cillan kanssa kehässä

Viikolla käytiin maanantaina jäljellä Irinan ja Miian kanssa. Aavan jana meni hienosti, mutta muuten tytön jäljestys oli vähän hukassa, kepitkään ei nousseet niin kuin yleensä. Ollaankin nyt tehty ihan kotona keppitreeniä megapalkalla. Jospa ne kepukat alkaa sieltä metsästäkin taas nousemaan.

Tiistaina käytiin Hyvinkäällä maastojuoksutreeneissä. Cilla ja Vilho olivat ensimmäistä kertaa moottorivieheen perässä ja juoksivat yhdessä. Hienosti juoksivatkin, lapsilla oli lystiä. Moottoriviehe ei ollut liian jännittävä ja juoksukaverista sai varmasti juuri sopivasti henkistä tukea. Myös Aava pääsi vieheen perään ja oli ihan innoissaan tehden myös hienon loppuluisun, tai kompuroinnin. Kivaa oli kuitenkin, sehän se tarkoituskin. Valeraskaus alkaa onneksi pikkuhiljaa helpottamaan.