ruusut.jpg

JeeJee, perjantaina lähdettiin taas tutulla ja hyväksi havaitulla kokoonpanolla automatkalle. Tällä kertaa suuntana pohjoinen, eli Hailuodon maastokisat. Matkat sujuivat molempiin suuntiin taas todella rattoisasti, reilu 600km suuntaansa, ei ollenkaan paha.

Perjantai-ilta vietettiin oikein iloisissa merkeissä viinin kera. Seuranamme mökissä oli myös Irina&Thumba ja Henriikka&Maikki. Lauantain aamuherätys ei sitten ollutkaan yhtä iloinen, mutta kaikki selvittiin ylös ja kisapaikalle hyvissä ajoin. Aava juoksi alkuerän Paavon kanssa, tyttö sinkoili intopinkeenä vieheen perässä rantahietikossa ja sai parhaat pisteet kaikista, 242. Finaaliparina oli Eddie. Lähtö oli räjähtävä kun sisko ja sen veli lähti kiihdyttämään, mutta Aava päätti jättää vieheen metsästyksen siihen kiihdytykseen ja alkoi haahuilemaan rannalla aivan omiaan. Finaalipisteet olivatkin sitten kauden huonoimmat, 170 ja Aava oli loppujen lopuksi neljäs. SA juoksu jokatapauksessa, ei siis täysin huono. Ihan kyllä tyypillinen maastokisa Aavalle, toinen juoksu hyvin ja toinen ei niin hyvin.

Eddie juoksi itsensä Hailuodon maastokisojen voittajaksi, aivan loistava päätös kisakaudelle. Myöhemmin kuultiin vielä iloinen uutinen, että Eddie on myös voittanut koko maastocupin! Yllätys oli aikamoinen, sillä olimme olleet siinä uskossa ettei Edwardilla ollut siihen enää mahdollisuuksia. Hyvillä mielin vietettiin vielä lauantai-iltakin Hailuodossa, makkaraa grillaten, saunoen ja viiniä siemaillen... Eddien cupvoittoa fiilistellen. :)

Hailuoto oli varsinainen kokemus. Maastokisapaikkana todella upea, koirat saivat juosta rannalla upeissa maisemissa. Jälleen kaikinpuolin onnistunut roadtrip, kiitos Nina, Irkku ja Hemmu. Vaikka Aava taas onnistui säätämään oman juoksunsa, sai Eddien menestys todella leveän hymyn huulille. Way to go juoksuraketti-Edward!!!!!!

Aava the haahuilija lähettää veljelleen hirmuisesti onnentassutuksia :)
p.jpg