IMG_5187.jpg

Kuvassa Juuso ja juhannuskalja :) Mentiin taas Ammin kanssa treenaamaan ja lenkille Histaan. Tänään oli onneksi eilistä suotuisampi sää ja saatiin otettua kuvia, hirmuisesti hyviä kuvia.

Alkuun tallattiin taas Aavalle ja Chilille jäljet, tänään tehtiin ihan perinteiset, kuuden kepin jäljet molemmille. Jälkien vanhetessa tehtiin esineruutu, joka oli syvempi mitä ollaan ennen tehty. Ruutu ei ollut kovin leveä, mutta sitäkin pidempi. Esineen vein ihan taakse, ajateltiin treenata tänään irtoamista. Ensin ruutuun sukelsi Aava, tyttö oli aivan mieletön. Irtosi ongelmitta, työskenteli ruudussa huolellisesti esinettä etsien ja vihdoin uurastus palkittiin kun esine löytyi ja kiidätettiin minulle. Aivan upea suoritus. Otettiin vain yksi esine kun se meni niin hienosti.

IMG_4885.jpg

Cilla ei ollut vielä tänäänkään parhaassa vireessä, mikälie vaihe elämässään menossa. Toivottavasti menee pian ohi :) Tehtiin Cillalle ihan helppo ruutu, tai sen oli tarkoitus olla helppo sillä tyttö näki minne esine vietiin. Cillaakin huvitti kuitenkin irrota ja tyttö sinkoili ruudussa ihan omiaan, juoksi esineestä pitkälle ohi... Kovan etsimisen jälkeen Cilla kuitenkin bongasi esineen ja kiidätti sen kengurutyylillän minulle. Vaikka Cilla ei ole ihan yhtä energinen kuin yleensä niin kyllä siitä kuitenkin huvittavat pomppuloikkakuvat saa :)

IMG_4921.jpg

IMG_4922.jpg

Esineruudun jälkeen lähdettiin jäljelle. Aavan jälki meni tänään vähän huonommin kuin eilen, mutta ihan hyvin kuitenkin. Neljä keppiä kuudesta nousi, alussa jäljestys oli hieman suurpiirteistä ja kaksi keppiä jäi huomaamatta, mutta loppua kohden jäljestys parani huomattavasti ja loppu menikin taas tosi hyvin.

Cillalle tehtiin tänään lyhyt ja helppo jälki, joka onneksi menikin ilman ongelmia ja keppikin nousi. Hienoa.

IMG_5062.jpg

IMG_5077.jpg

Treenien jälkeen lähdettiin taas hetkeksi metsään Aavan, Juuson, Cillan ja Chilin kanssa. Juuso löysi kuitenkin heti jonkun aivan kammottavan kakkakasan missä kävi pyörähtämässä. Hajuvana, joka seurasi tuota mustaa pirulaista oli jotain niin kamalaa, että meidän oli pakko lähteä läheiselle lammelle Juusoa uittamaan. Eli lenkistä tulikin hieman suunniteltua pidempi, mutta se tuskin haittasi ketään. Lampi oli suon vieressä ja koirat sekosivat aivan täysin kun pääsivät juoksemaan upottavassa suossa.

IMG_5169.jpg

Cilla suomonsteri

Chilikin intoutui juoksemaan suossa ja mudassa, vaikka ei yleensä tykkää märästä. Minun triolla oli kuulema huono vaikutus, kun ei ollut ensimmäinen kerta kun Chili muuttuu mutaiseksi kun on meidän koirien kanssa lenkillä... Täytyy kyllä myöntää, että kukaan koiristani ei väistä lätäköitä. Märkänä ja likaisena on paljon kivempi hepuloida. Rhodet eivät kuitenkaan halunneet muuta kuin hullutella suossa, Juuso onneksi meni uimaan asti ja päästiin kammottavasta lemusta eroon :)

IMG_5214.jpg

IMG_5133.jpg

Kiitos Ammi taas treeneistä ja seurasta, sekä tietenkin kuvista! Loppuun vielä tytöistä ihana poseerauskuva :)

IMG_5255.jpg