Tällä viikolla ollaan oltu varsin ahkeria ja touhuttu vaikka mitä. Maanantaina mentiin Kaisan, Pauliinan ja koirien kanssa Hyvinkään koirakylpylään. Aava, Cilla ja Juusto pääsivät taas polskimaan ja se oli hauskaa, paitsi ehkä Cillan mielestä. Cilla ei vieläkään ole kovin ihastunut hommasta, toisin kuin Aava ja Juuso. Cilla menee kyllä veteen ja uimaan, mutta edelleenkään tyttö ei pysty keskittymään muuhun kuin itse asiaan, uimiseen, eli leluja ei vielä noudeta. Hyvää tuo uiminen tekee joka tapauksessa. Aava oli ihan intona kun en ottanut Juusoa heti alkuun uima-altaalle vaan Aava ja Cilla saivat vallata altaan kahdestaan hetkeksi. Aava sai kerrankin hakea lelut vedestä ihan itse kun ei ollut Juusopossua varastamassa niitä Aavan suusta.

Tiistaina mentiin Irinan kanssa Porvooseen hallille tottistelemaan. Aavan kanssa otin paikallaan makuuta,  käännöksiä ja eteenmenoa, tyttö oli oikein etevä ja iloinen. Cillakin pääsi treenailemaan, paljoahan ei neiti osaa, leikittiin, Cilla osaa myös istua ja mennä maahan ja luoksetulokin alkaa onnistua. Kyllä se siitä, hitaasti hyvä tulee, näinhän mä luulen tai ainakin toivon :)

Tänään käytiin taas tottistelemassa, Espoossa tällä kertaa, Ammin ja Irinan kanssa. Aava toimi tänäänkin kivasti, eteenmeno on varmaan Aavan mielestä ihan paras liike kun saa pinkoa aivan täysiä. Vauhtia siis löytyy. Cilla sai myös touhuta ja olikin reipas, pieni otus. Otettiin Cillan ja Amanin kanssa paikallaan makuu yhdessä ja somasti koirat sitten pötköttivät vierekkäin kun ne siihen käskettiin. Kiltit.