aava1-3.jpg

Lähdettiin aamulla koirien kanssa Kirkkonummelle, treenaamaan esineruutua ja metsään kävelylle Ammin ja Chilin kanssa. Otettiin ensin esineruututreenit ja Aava pääsi ensimmäisenä hommiin. Meni ihan mukavasti, tyttö haki esineen kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla tiputti esineen matkalla ja hukkasi sen (?) tai ainakin etsi sen uudestaan ja toi sen vasta sitten, mutta toisella kertaa toi jo melko hyvin sen mulle. Edelleen olen tyytyväinen Aava työskentelyyn ruudussa kun intoa riittää. Jipii.

cilla1-1.jpg

Myös pieni supersankarini Cilla pääsi tänään elämänsä ensimmäistä kertaa esineruutuun. Cilla oli aivan huippu! Tytöllä ei ollut mitään hajua mitä oli tekemässä, mutta kovin iloisesti kuitenkin, liivit päällä (hih), pikku pakettini ruutuun meni ja toi sinne viemämme lelun. Ihana! Se on niin ihana, iloinen, pieni höpönhöpö-touhutäti.

cilla2-1.jpg

cilla3-1.jpg

Kun esineruutu oli taidokkaasti tyhjennetty kaikista meidän sinne viemistä leluista ja hanskoista, lähdettiin lenkille koko porukan kanssa. Mentiin pellolle, missä ajateltiin, että koirilla riittäisi hauskaa kun on lääniä missä juosta. Ensin näytti oikein lupaavalta kun koirat lähtivät kirmailemaan pitkinpoikin peltoa, Chilihän oli meidän koirille uusi lenkkituttavuus.

pelto7.jpg

pelto8.jpg

Vähän aikaa riehuttuaan Chili innostui leikistä niin, että olikin Aavan mielestä liiankin raju. Aika yllättävä käänne, itse olen tottunut näkemään kuinka Aava pistää aina muut matalaksi. Aava joka tapauksessa päätti, ettei leiki sitten yhtään ja koko loppulenkin tallusteli aika tarkkaan Ammin ja mun välissä herkkuja havitellen. Välillä Cilla onnistui saamaan Aavaan jonkin näköistä leikkimieltä. Kun juoksee täysiä päin niin kai sen pakko jotain tehdä...

pelto3.jpg

pelto4.jpg

pelto5.jpg

Chili siinä sitten hieman ihmetteli, että kenen kanssa leikkisi kun Juusokin meni taas tyylilleen uskollisena omia menojaan etsien kaiken maailman kakkaherkkuja metsän siimenistä eikä välittänyt muista mitään.Siinähän sitten käpsyteltiin, kaikki koirat tehden vähän omiaan.

Cilla oli tänään tosi rohkea ja vauhdikas, oli koko ajan menossa sinne minne isotkin, ei välittänyt vaikka isoilla saattoi olla rajukin painisessio meneillään... sekaan vaan. Cillalla oli ainakin ihan älyttömän hauskaa, pieni ei rähinöistä välittänyt kun elämä on niin ihanaaaaa!!!

pelto1.jpg

Illalla mentiin vielä Aavan kanssa kevään enismmäisiin ohjattuihin tokotreeneihin. Oli oikein hyvät treenit, saatiin hyviä vinkkejä kontaktin parantamiseen ja päästiin hyvään alkuun tokohypyssä. Toivottavasti tämä tokokurssi motivoi mua taas treenaamaan hieman aktiivisemmin.

Ammille kiitos tämän päivän treeni- ja lenkkiseurasta. Ja isoisokiitos kuvista, aivan huippuja!