Tänään oltiin melkein koko päivä Irinalla koirien kanssa. Tehtiin esineruutua, jälkiä ja otettiin kuvia. Jouduttiin myös ankaran sadekuuron uhreiksi ja kastuttiin oikein urakalla. Vettä tuli taivaan täydeltä koko Thumban jäljen ajan. Kun oli Aavan vuoro mennä metsään, oli taivas taas sininen ja aurinko paistoi. Tein Aavalle janatreeniä, kolme lyhyttä janaa ja tänään ei janoilla tietenkään mitään ongelmaa ollutkaan. Treeni meni siis hyvin. Ensi kerralla pidennän hieman janoja.

Esineruutu meni vähän huonommin kuin yleensä, mutta hyvin kuitenkin. Aava ja Cilla toivat molemmat kaksi esinettä ruudusta, nahkahanskan ja kamerakotelon. Aava meinasi taas ruudussa pitkästä aikaa, että olisi kiva alkaa leikkimään esineillä ja jouduin käskemään sen tuomaan esineen. Toi kuitenkin sitten iloisesti, ei vaan onnistunut tänään ilman ääniapuja.

Cilla keksi ensimmäistä kertaa, että esineen kanssa voi lähteä leikkimään juuri vastakkaiseen suuntaan missä minä olen. Onneksi Cillalle riitti kuitenkin aika pikaiset kunniakierrokset esineiden kanssa ja toi ne sitten minulle. Sellaisia erikoisuuksia tänään ruudussa. Lapsilla oli hauskaa :)

Tein myös Cillalle jäljen, jätin kaksi keppiä ja päätin myös kokeilla 90° kulmaa. Tyttö oli hyvällä jäljestystuulella ja veti hienosti. Alussa neiti hieman harhaili, sitten se olikin menoa. Cillan jäljestys näytti niin vaivattomalta, kulman tyttö veti ilman minkäänlaista epäröintiä aivan jäljen päällä ja nosti molemmat kepit ongelmitta. Sellainen jälki tänään, välillä tyttö jaksaa ihmetyttää kun homma oikeasti näyttää yksinkertaisesti vain helpolta.

Treenien jälkeen käytiin lenkillä ja otettiin vielä poseerauskuvia, oli pakko testailla uutta kameraa. Saatiin Cillasta hyviä seisotuskuvia ja myös koko trio mahtui samaan kuvaan, Juuso, Aava ja Cilla. Minun hölmöläiset.