Niin se viikonloppu taas hurahti. Lauantaina käytiin Ninan ja Eddien kanssa lenkillä Nuuksion metsissä, koirilla oli hauskaa, Aava oli tositosi onnellinen kun pääsi taas retuuttamaan veljeään. Onneksi Edward ei pienestä hätkähdä, ei vaikka tuli taklatuksi päin puuta. Meno jatkui. Oli kiva lenkki, mitä nyt Nina kesken lenkin kertoi minulle, että kyseisessä metsässä majailee karhu ja sain siinä hetken kaupunkilaisena taas hakea askeleitani. Ei kuitenkaan onneksi törmätty karhuherraan. Huh.

Sunnuntaina trimmattiin siskoni kanssa Tessa-mummo ihan uuteen uskoon. Karvat sai kyytiä myös päästä ja jaloista, näin lyhyessä karvassa rouva ei ennen ole ollutkaan. Eipä tarvitse vanhaa koiraa hetkeen taas kiusata saksilla.

Meidän kööri lähdössä lenkille
kri.jpg

Tänään lähdettiin Nummelaan tapaamaan Elinaa ja Adaa, kuulemaan uusimmat juorut. Ei olla vähään aikaan nähtykään ja Adallakin oli Juusolle pari valittua sanaa sanottavana. Alussa piti taas rähistä, mutta sen jälkeen kaikki oli taas hyvin ja koirat säntäilivät pitkin metsää ihan normaalisti.