Koirilla on ollut tänään tosi vauhdikas päivä, ovat ainakin päässeet juoksemaan. Aamupäivällä käytiin tutustumassa Rastilan metsään. Juusokin pääsi nauttimaan vapaudesta, kun ei ollut muita ihmisiä juuri liikenteessä. Ei ainakaan osunut meidän kohdalle.

Poseeraus Rastilassa
1714561.jpg

Päivällä väsäsin Aavalle todella hienon(?), hieman epäkäytännöllisesti puettavan maastokisamanttelin. Olin aika yllättynyt, että ylipääänsä onnistuin taiteilemaan moisen tekeleen. Yksinkertainenhan se oli tehdä, mutta olen tottunut ompelukoneen kanssa toimimaan vielä yksinkertaisemmin. Aikaisemmin olen keskittynyt vain verhoihin, siinä kun vedetään vaan suoraa...
Nyt siis vaan odotellaan seuraavia maastokisoja, vermeet on olemassa. Harmi kun meiltä jää Hyvinkään maastot juoksematta kun buukkasin samalle päivälle näyttelyn jossain korvessa. Hyvä minä. Aava olisi ehkä mieluummin juossut vieheen perässä kuin kehässä, mutta ei mahda mitään.

Illaksi mentiin taas Hyvinkään radalle. Aava sai jälleen juosta ihanan Eddien kanssa. Molemmat lähtivät avoimesta kopista ja köpöttelivät 350m vieheen perässä, niin kovaa kuin pääsivät. :) Hienosti meni taas. Aika taisi olla jotain 29sekuntia, ei hassumpi.

Ja tyylikkäästi vieheelle, Aava *poks* päin
1714617.jpg

Vieheen metsästyksen jälkeen mentiin vielä rämpimään metsään. Meitä olikin vähän isompi joukko tällä kertaa, Juuso, Aava, Ada ja Eedward. Tosi kiva kävely, mitä nyt Aava leikki lady dominaa vuoroin Adan kanssa ja välillä Eddien. Juuso veti tavalliset herneet nenään jossain vaiheessa Aavalle ja pisti neidin tylysti maihin. Ihan oikein, hyvä että joku pitää tuon tytön kurissa ja nuhteessa. Ada ja Eddie on ihan liian kohteliata. Tehtiin tosi pitkä lenkki, ainakin mun jalkojen mielestä, nyt ne on ihan poikki. Jalat siis. On kyllä koiratkin aivan lopen uupuneita, kerrankin pääsivät juoksemaan vapaana kaikki lenkit. Onnen päivä.

Meidän metsäposse
1714626.jpg