IMG_6329.jpg

Viikonloppu hujahti taas vauhdilla, rhodejen maastomestaruuskisoissa. Lähdettiin perjantaina matkaan Aavan ja Adan kanssa. Elina oli itse töissä, joten lupasin kuskata Adan meidän mukana. Matka menikin oikein hyvin, tytöt tulivat hyvin toimeen autossa keskenään. Yövyttiin kisapaikalla Ninan, Juhan ja Eddien kanssa asuntovaunussa. Yllättävän tilava tuollainen vaunu, ei tehnyt edes tiukkaa kolmen ihmisen ja kolmen rhoden kanssa.

Kisapäivä oli lauantai ja herätys aikainen. Onneksi oltiin jo perillä kun herättiin. :) Kisapaikka oli aivan mahtava, hiekkakuoppa.  Päivä meni aika lailla koiria kävelyttäen, melkein koko ajan oli jompikumpi koirista joko lämmiteltävänä tai jäähdyteltävänä. Siinä ei valitettavasti ehtinyt juuri nähdä muiden juoksuja kuin omien lähetettävien. Ada ja Aava juoksivat molemmat mielestäni tosi hyvin, kunto ei loppunut kummaltakaan kesken. Adaa vähän jännitti kisapaikalla, mutta onneksi se ei menoa vieheen perässä haitannut.

Aava juoksi alkuerän Selman kanssa ja sai hienosti 180 pistettä, kun maksimi oli 200. Finaalipariksi osui paras kaikista, eli Eddie. Juoksu oli alkuerän tapaan hyvä ja viihdyttävä. Alamäessä Eddie sai pitkillä jaloillaan sellaisen vauhdin, että suorastaan lensi jyrkän pätkän. Aavan ilme oli siinä vaiheessa hieman ihmettelevä, "Miks tolla on siivet ja mulla ei???" Ei muuta kuin perään vain. Kesken matkan viehe pysähtyi ja Aava pääsi vieheeseen kiinni. Ilme oli taas niin pöllähtänyt kun viehe yhtäkkiä hävisikin suusta. Pikainen tutkailu, mihin se hävisikään ja taas perään. Viimeisessä kurvissa Aava vielä yritti tehdä yhtä tiukkaa käännöstä kuin viehekin ja maa katosi hetkeksi alta, oli hiekkakylvyn aika, jonka jälkeen matka taas jatkui. Varsin iloinen ja yritteliäs meno. Finaalijuoksusta Aava sai huimat 189 pistettä ja voitti mestaruuden. Eddie sijoittui mahtavasti toiseksi. Aivan täydellinen päivä! Olen niin ylpeä mun supertytöstä!!

Jättikiitokset Ninalle ja Juhalle seurasta ja parhaasta buffetista ikinä ja Päiville koko kilpailun mahdollistamisesta yleensäkin. Oli kyllä ikimuistoinen päivä.