Muutama päivä yhteiseloa takana Cillan kanssa ja hyvältä näyttää. Tyttö on mitä suloisin. Yöt ovat menneet todella hyvin, ollaan kaikki nukuttu. Ruoka maistuu ja leikki on kivaa.

Aava ja Cilla ovat alkaneet pikkuhiljaa tutustua toisiinsa lähemmin. Tälläkin hetkellä tytöt makaavat sohvalla suloisesti vierekkäin. Aava on selvästi selvinnyt pahasta alkujärkytyksestään, kuolaaminen on loppunut. Nyt Cillan kanssa voi jo leikkiä ja nukkua vierekkäin ja poseerata kameralle :)

Juuso pitää edelleen etäisyyttä Cillaan, ei noteeraa pikkuista juuri ollenkaan. Olen aika yllättynyt Juuson vastaanotosta, kuvittelin Juuson sulattavan pennun Aavaa nopeammin, mutta väärässä olin. Kovasti Cilla yrittää kertoa Juusolle olevansa varsin mukava tyyppi.

Eilen meillä kävi Pia ja Unna kylässä ja Unna ja Cilla ystävystyivät heti. Niillä oli ihan omat lasten jutut keskenään. Unna lueskeli Cillalle mm. satuja ja Cilla kuunteli kiltisti vieressä.

Pentuna oleminen on kuitenkin kaiken kaikkiaan niin rankkaa, että suurin osa ajasta vielä kuluu nukkuessa. Ja niitä erilaisia uniasentoja sitten riittää, sitä nukutaan miten satutaan.