Meillä oli aivan huippuviikonloppu! Eilen oli todella upea ilma ja mentiin koirien, Niken ja Unnan kanssa metsäilemään. Tallusteltiin reilun tunnin ajan ja loppulenkistä koirat pääsivät irroittelemaan kunnolla kun suoalueella oli kantohanki, kamera joutui hommiin. Ruu on ihanan järkevä eikä ulkona lähde ollenkaan mukaan isojen koirien riehumisiin, katselee lähinnä kateellisena ja pohtii varmaan mielessään omia taktisia liikkeitään sitten kun on iso ja kestävä :)

Tänään meillä oli Lahdessa varattuna rhodeporukalla halli neljäksi tunniksi. Treenailtiin tokoa, agilitya ja päivän päätteeksi syötiin piknik-eväitä. Taas tuli roppakaupalla uutta intoa treeneihin kun saatiin loistavia vinkkejä tokon avo-luokan liikkeisiin. Vaikka en edelleenkään ole lainkaan varma, että koskaan avo-luokkaan jaksan Aavan kanssa mennä. Noh, jää nähtäväksi. Aava oli tänään muutenkin tosi reippaalla tuulella ja treenit olivat hyvät, mitä nyt seuraamisessa tyttö lähti hajujen (?) perään, mitä ei yleensä koskaan tee. Paikkamakuu otettiin ensimmäistä kertaa niin, että menin piiloon ja hyvin meni.

Ruu pääsi myös tekemään lyhyen tottistelun hallille, ensimmäistä kertaa häiriön kanssa, vieressä agiliidettiin ja tokoiltiin, mutta tosi kivasti tyttö keskittyi. Leikittiin patukalla ja tehtiin pientä seuraamista, perusasentoa ja ihan kontaktiharjoituksia. Ruu oli myös ensimmäistä kertaa kevythäkissä, Aavan kanssa tosin ja onneksi oli siellä kiltisti, ei siis tullut läpi, ei edes valittanut. Etevä, pieni dobermanni.

Treenien jälkeen tultiin kotiin, otettiin Juuso kyytiin ja mentiin vielä metsään. Ihana, ihana viikonloppu!