301.jpg

En olekaan ehtinyt päivittää meidän torstain puuhasteluja, kun oltiin Ammin ja Chilin kanssa taas Kirkkonummella. Oli oikein kiva keväinen päivä, aurinko ei kyllä paistanut, mutta oli aika lämmin kuitenkin. Ensin tehtiin esineruutu ja sen jälkeen lähdettiin taas lenkille koko porukan kanssa.

Aava haki ruudusta ensin lelun ja sitten toi sieltä vielä villasukan ja piponkin. Ensimmäistä kertaa Aava toi ruudusta muutakin kuin leluja. Tyttö tekee tosi kivasti töitä ollessaan ruudussa, mutta edelleen tuomisen kanssa tökkii. Aava jää mielellään leikkimään löytämänsä esineen kanssa ja tuominen näin ollen on hieman epävarmaa. Jatketaan treenejä niin kyllä siitä varmasti vielä hyvä tulee.

Cillan kanssa ollaan sitten aloitettu vääntämään tätä vitsiä jo aika paljon nuorempana. Ja tyttö pääsi jo toistamiseen esineruutuun. Cilla on niin sympaattisen näköinen poukkoillessaan innoissaan spkl-liivit päällään. Käytiin taas viemässä yhdessä Cillan kanssa lelu ruutuun ja silloin tyttö ymmärsi sen mennä hakemaan. Koitettiin myös niin, että Ammi vei esineen, mutta silloin Cillaa ei kiinnostanut lähteä ruutuun ollenkaan kun Ammissa olikin niin paljon vetovoimaa.. jatketaan siis vielä niin, että vien esineen Cillan kanssa.

Mä meen!!!

126.jpg

Mä löysin!!

138.jpg

Taitava!

140.jpg

Esineruudun jälkeen lähdettiin samaiselle pellolle lenkille missä oltiin viime viikollakin. Aava suhtautui nyt Chiliin jo paljon viime kertaa paremmin. Ei antanut Chilin räyhimisen niin häiritä. Hyviä ilmeitä tuli tallennettua kameralla enemmänkin :)

278.jpg

253.jpg

285.jpg

Oli tosi kiva lenkki, koirilla näytti olevan kevättä rinnassa kun hepuloivat pitkin peltoa. Lumet oli sulaneet melkein koko pellolta ja koirat olivatkin yltäpäältä mudassa lenkin jälkeen. Muta ei kuitenkaan koiria häirinnyt. Juuso oli onnellinen kun löysi mutapellolta paljon hyviä piehtaroimispaikkojakin, hmm, mikäs sen ihanampaa kuin pyöriä mutakakka-sekoituksessa..

Cillallakin oli oikein hauskaa kun se parhaansa mukaan yritti pysyä isojen juoksuleikeissä mukana, ei vielä ihan pysynyt. Kyllä se kuitenkin aina välillä kun vauhti pysähtyi, pääsi puremaan Aavaa hännästä ja sehän on kivaa se.

lis.jpg