Aava pääsi tänään leikkimään kameran eteen kun aurinko paistoi niin ihanasti, että oli pakko mennä ulos nauttimaan kauniista syksystä. Aava oli asiasta varsin iloinen, poseerasi välillä nätisti ja sitten leikki löytämiensä vaahteran lehtien ja risujen kanssa aivan villinä.

Juuso ja Cilla pääsi tänään riehumaan hiekkakuopille kun nähtiin Kaisa koirineen lenkin merkeissä. Oli tosi kylmä, vaikkakin kaunis päivä. Kaikki pienet vesilammikot oli jo jäässä, mutta kun hiekkakuopilta löytyi vettä, ei Juuso epäröinyt ja sukelsi samantien uimaan. Ihan kaheli. Cilla taas juoksi täysiä koko ajan ja oli onnellinen, ei muuta.

Tällä viikolla käytiin myös tottistelemassa Porvoon sisähallissa pitkästä aikaa. Vuokrattiin halli Irinan kanssa ja treenattiin tunti ahkerasti. Meidän tottikset oli vähän hapuilevaa, Aava oli kaikesta niin innoissaan, että meni ihan yliyrittämiseksi. Mutta oli se varsin herttaista kun toisella on nyt vaan niin paljon virtaa ettei pysy nahoissaan.

Cillan kanssa tehtiin myös jotain pientä, harjoiteltiin paikallaan makuuta, luoksetuloa, perusasentoa. Tulipahan taas todettua että ollaan hyvin alkuvaiheessa kaiken kanssa :)

Vielä pari kuvaa kun Aava löysi risun ja sekosi onnesta: