Uusi koti <3
 
Viime blogikirjoituksesta onkin jo varsin paljon aikaa. On ollut aika kiireinen alkuvuosi, kaikenlaisia muutoksia on tapahtunut. Ensinnäkin muutettiin koirien kanssa Sipooseen, mikä on ollut valtavan mukava muutos, vaikkakin muutettiin kerrostaloon. Parhaiden ystävien avulla tästä asunnosta rempattiin aivan ihana koti ja ollaankin viihdytty paremmin kuin hyvin.


Ruu viihtyy

Juuso muutti Hannalle ja Markolle noin kuukausi sitten. Hanna halusi Juusomaisen koiran ja oli varsin kätevää vähentää koiramäärää edes hetkellisesti kahteen kun Ruu joutui opettelemaan uudessa kotiympäristössä remmilenkkeihin, että koiria on hihnassa vähemmän. Hanna ja Marko ovat kuitenkin niin onnellisia Juuston kanssa, etteivät ole sitä toistaiseksi suostuneet palauttamaan. Katsotaan kauan Juuso nyt sitten asustaa muualla, Juuso varmasti nauttii kaikesta saamastaan huomiosta. Ikäväkään ei ole ehtinyt yllättää, sillä ollaan nähty joka viikko, käyty lenkeillä yhdessä ja olo on muutenkin huoleton kun tiedän kuinka paljon Juuso rakastaa Hannaa, todennäköisesti enemmän kuin minua.

Aava ja Ruu ovat sopeutuneet uuteen kotiin oikein hyvin, Ruu on varsinainen kerrostalokyttääjä, vahtaa ikkunasta ulkona liikkuvia ihmisiä, muttei kuitenkaan hauku joten siinähän tuijottelee. Niin tekee kaikki naapurin mummotkin :)




Pitkän talven jälkeen alkaa olla toivoa, että kevät tulee. Eilen oli aivan ihana ilma, aurinko paistoi ja oli mielettömän lämmin. Mentiin siskoni kanssa lenkille ja käytiin rannassa piknikillä, syötiin herkkuja, tottisteltiin Ruun kanssa vähän ja lopuksi Ruu kävi heittämässä talviturkkinsa jäiseen järveen. Hullu. 


Aavan kanssa päästiin agilityryhmään ja aloitetaan uusi harrastus toukokuussa, mistä olen aivan innoissani. Aavan kanssa ei ollakaan tehty mitään erityistä vähään aikaan, niin on hauska taas päästä tytön kanssa harrastamaan. Ruun kanssa mennään BH-kurssille ja toivotaan, että tänä vuonna saataisiin BH-koe suoritettua, saapi nähdä.


Ihana aurinko ja ihana lämpö, heti on niin paljon enemmän energiaa ja tuntuu, että elämä hymyilee kun kevät on tullut!