Tämä blogi päivittyy nähtävästi vain viikonloppuisin, viikot menee niin vauhdilla etten ole ehtinyt tai jaksanut kommentoida tänne missään välissä. Kiirettä on pitänyt nyt viikonloppunakin. Perjantaina lähdettiin koirien kanssa töistä suoraan Tervalammelle. Nina lähti viettämään pikkujouluja, niin me menimme sitten Aavan ja Juuson kanssa pitämään pojille, Eedwardille ja Vilholle, seuraa sohvalle. Keli oli niin kovin kylmä, ettei lenkkeilty ollenkaan, istuttiin vain sohvalla vilttien alla, takkatulen ääressä. Afrikan ihmeet osaavat nauttia löhöilystäkin aina välillä, Juusokin varmaan luulee jo olevansa samanlainen kun näkee niitä ympärillään niin paljon :) On kyllä kylmin marraskuu ikinä, ihan täysi talvi.

Lauantaina käytiin lenkillä Elinan, Adan ja Myyn kanssa. Reilu tunti tallailtiin metsässä ja koirilla oli hauskaa. Metsästä jatkettiin matkaa siskolleni, joka oli järjestänyt prinsessojen synttäribileet. Synttärisankareina olivat Unna, Neela ja Aava. Kummityttöni Unna ja Aava ovat melkein saman ikäiset ja molemmat täyttävät pian 4 vuotta, Neela on ystäväni lapsi ja täyttää pian yhden vuoden. Oli oikein ihanat juhlat, on aina ihanaa viettää aikaa ystävien kanssa. Aavakin sai juhlan kunniaksi yhden nakin :)

Tänään oli todellinen sunnuntai-ilma ulkona. Aurinko paistoi ihanasti, pakkasta oli tosin ehkä hieman liikaa; -15°. Pakkasesta huolimatta mentiin Irinan ja poikien kanssa taas kävelylle. Yllättävän hyvin koirat kestivät paukkuvan pakkasen, melkein kaksi tuntia nautittiin talvipäivästä pellolla. Välillä kun meno hetkeksi hidastui, saattoi Aava nostella jalkojaan viluisen näköisenä, mutta sitten taas mentiinkin ja hytisevät tassut saivat kyytiä. Ihana sunnuntai! Kuviakin tuli taas räpsittyä.