Eilen mentiin iltapäivällä Irinalle Juuson ja Aavan kanssa. Tehtiin Aavalle ja Tumballe esineruututreenit. Olen kotona harjoitellut Aavan kanssa esineen tuomista mulle, ja toivoin, että tällä kertaa sen tuominen olisi ollut viime kertaista nopeampaa. Ei se ihan loistava ollut vieläkään, ensimmäistä esinettä Aava inotoutui taas heittelemään ihan villinä. Parempi kuitenkin kuin viimeksi, into ja työskentely ruudussa on kyllä ihanaa katsottavaa, Aava on vauhdikas tyttö. Jatketaan edelleen kotona treenailua, kyllä se vielä iloksi muuttuu se tuominenkin :)

Treenien jälkeen mentiin vielä metsään kävelylle kaikkien kanssa, eli mukana oli Juuso, Aava, Tumba ja Amani. Ihana Juuso löysi metsästä alunperin Frodon löytämän jäniksen pään ja sitähän oli kiva kannella ja pyöriä, möyriä sen päällä. Juusolla oli tosi hauskaa leikkiä kuuroa ja juosta mua karkuun jäniksen pää suussa. Juuso on vaan niin Juuso.

Tänään aamupäivällä mentiin taas Cillan kanssa Itikseen pyörimään, Cilla on kohta ihan ehta itishengari. Ei kyllä mikään ylpeilyn aihe se... Se on kuitenkin Cillalle hyvää treeniä ihmisvilinästä, joten siellä käydään. Cilla tykkääkin paikasta tosi paljon, siellä se mennä viilettää häntä tötteröllä ympäriinsä. Siellä saa toki myös paljon huomiota, ihastelua ja rapsutuksia muilta ihmisisltä, mikä ainakin toistaiseksi on Cillan mielestä erikivaa.

Tytöt nukkuu käsikädessä :)

Itiksessä seuraamme liittyi Hanna. Ruokailun ja kahvittelun lomassa yritettiin ottaa koirista hyviä kuvia, ja todettiin taas kuinka vaikeaa se onkaan. Kuvat onnistui ainoastaan silloin kun koirat nukkuivat ja olivat paikoillaan. Ulkonakin satoi lunta, vaikka tilasin auringon paistetta.