Aivan huippuhauska ilta takana. Sain Hannan mukaani Paloheinään Svenkan maastojuoksutreeneihin ja näin ollen saatiin Juusokin mukaan. Yksinään en viitsi ottaa molempia kun vieheen nähdessään, riittää Aavassa yksinkin pitelemistä. Pitkästä aikaa pääsi Aava vieheen perään ja kuumasta auringon paahteesta huolimatta pinkoi aivan täysiä.

aavaviehe.jpg

ohi.jpg

saalis.jpg

Juusokin pääsi ensimmäistä kertaa elämässään vieheen perään. Juuso meni myös innolla, vauhti ei tosin ollut päätä huimaava, mutta ilme oli niin suloinen kun Juuso loikki korvat hörössä.

juusoviehe.jpg

Juoksutreenien jälkeen käveltiin vielä ympäriinsä Paloheinässä. Koirat näyttivät helteestä niin hikeentyneiltä, että päätettiin etsiä jostain vettä, missä otuksia voi uittaa. Infokarttaa siinä hetken aikaa ihmeteltiin, ja bongattiin siitä Vantaanjoki. Sinne siis. Molemmat polskivat onnellisina joessa. Aavakin rynnisti veteen vauhdilla kun oli taas lelu mukana. Kepin perään kun ei Aavan mielestä kannata vaivautua. Aava oli välillä ihan pinteessä kun joessa vaani Juuso-lelukaappari, joka heti huomattuaan lelun vedessä, yritti kaikin keinoin varastaa sen Aavalta. Vedessä ei tytön vauhti vielä päihitä Juuson kroolia ja lelu olikin Juusolla melko usein...

hyppy.jpghaku.jpg
varkaus.jpg