1696993.jpg

Ollaan veneilty joka päivä tällä viikolla. Mulla on kaksi kappaletta ihan pro-veneilijä koiraa. Molemmat osaa olla tosi rauhassa hieman ahtaassa jahdissamme, näyttävät nauttivan. Tänään jouduttiin melkein merihätään aaltojen kanssa, mutta koirat vain keikkui mukana, silmät ummessa. Söpöt hölmöläiset.

Eilen käytiin myös Hyvinkäällä ratatreeneissä. Aava juoksi Eddien kanssa 350m. Aava lähti avoimesta kopista, ilman ongelmia. Ei kyllä sisarusten juoksu kovin vauhdikkaalta näyttänyt, mutta ei kai nuo meidän jättiläiset sen kovempaa pääse. :) Hirveä hinku vieheen perään kuitenkin, sehän se pääasia on.

Suunnattiin taas saareen tänään, nautittiin auringosta ja tehtiin ruokaa. Koirat polski vedessä ja harrasti erilaisia hurjan näköisiä juoksu- ja painileikkejä.

1697006.jpg

Ehdittiin juuri saada ruoka tehtyä ja syötyä kun taivaalle ilmestyi uhkaavan näköisiä pilviä. Yritettiin siinä tehdä äkkilähtöä saaresta ennen vesisadetta, mutta hurja aallokko meinasi estää meidän pääsyn saaresta pois. Selvittiin kuitenkin juuri sopivasti sadetta karkuun.

1697000.jpg