IMG_9193.jpg

Tänään oli hieno ilma, valitettavasti jouduin ihailemaan sitä hienoutta töistä ikkunan läpi. Onneksi kuitenkin vielä töiden jälkeenkin oli tosi lämmin. Mentiin Hannan ja koirien kanssa lenkille, koirat pääsivät myös pulikoimaan. Juuso on niin vesihullu, se vaan hengailee meressä ja nautiskelee. Cilla vielä pohtii suhtautumistaan veteen. Vesi on kyllä hauskaa, mutta uimaan asti ei tyttö ole vielä uskaltautunut.

IMG_9183.jpg

Koko viikko on taas hujahtanut. Ollaan muutamana päivänä ehditty Henriikan ja Dadan kanssa käymään metsässä, yhdet jäljetkin tehtiin lapsille. Eilen heti metsälenkin alkuun kohtasin elämäni ensimmäistä kertaa käärmeen! Koirat rymistivät kaikki kauheata vauhtia metsään polkua pitkin, itse tulin viimeisenä ja polulla törmäsin pieneen, pelottavaan käärmeeseen, joka meinasi hyökätä minun päälleni! Kiljuin ja onnistuin jotenkin pelastautumaan uhkaavasta tilanteesta loikkimalla käärmettä karkuun :) Onneksi koirat olivat niin sekaisin innosta alkulenkistä, että juoksivat kaikki jonossa käärmeen yli, vauhtiakin taisi olla sen verran ettei käärme ehtinyt myrkyttää ketään. Selvisimme säihkähdyksellä. Illalla vielä googlen avulla tunnistin käärmeen kyyksi, ei se voinut olla mikään muukaan :) Yök. Kuinka pelottavaa.

Muuta jännittävää ei olekaan tapahtunut. Aavan juoksu on saanut neidin pään taas ihan sekaisin, elämä masentaa ja kaikki muut saisi painua kuuseen Aavan mielestä. Aavaa väsyttää, eikä kiinnosta. Tällaista tänään.

IMG_9173.jpg