Tänään on päivä, jota olen odottanut innolla tosi pitkään, sillä tänään oli rhodejen monttumestaruuskisat. Kauhukseni Aava sitten aloitti juoksunsa juuri tänään ja oli epävarmaa, saadaanko osallistua ollenkaan. Onneksi porukka oli joustavaa ja saatiin lupa startata, vaikkakin joukon viimeisenä, jottei Aava jätä hajuja matkaan.

Rhodeja olikin paikalla suuri joukko, olikohan 36. Sää todellakin suosi monttukisoja, aurinko paistoi siniseltä taivaalta, oikein kunnon kesäilma. Viimeisenä sitten oli Aavan vuoro ja tyttöhän pinkoi ja vauhdilla ja sijoittui jaetulle toiselle sijalle! Itse luulin, että Aava on ihan veto pois, oli jotenkin velton oloinen. Kyllähän se kaasu kuitenkin löytyi kun viehe lähti liikkeelle, velttous oli  kaukana. Aava kun yleensäkin tekee elämässään kaiken aina sata lasissa, niin sitten myös tänään. Oli kaiken kaikkiaan tosi kiva iltapäivä, paikalla oli paljon tuttuja, niitähän on aina kiva nähdä. Pitkästä aikaa nähtiin Aavan sisko Seelakin.

Palkinnoksi nopeista jaloista, Aava sai POKAALIN!!!!!!!! ja koiran ruokaa. mä olen niin ylpeä mun prinsessasta, nyt meillä on pokaali, ensimmäinen laatuaan. Jipii!

Kiitos Elina ja Teemu kuvista, hyvä kun on näin nopeeta toimintaa, niin heti pääsee päivittämään blogia! :)

1522047.jpg

1522046.jpg

1522051.jpg