Todella laiskaa ollut tämä blogin päivitys viimeaikoina. Meillä on ollut monta mukavaa viikonloppua peräkkäin; toissa viikonloppuna oltiin Ruun kanssa rhodeyhdistykden järjestämällä handler-kurssilla, jonka vetäjänä oli Gerard O'shea. Kurssin pääpainona oli pitää hauskaa, tavoitteena innokas koira kehässä. Ruun kanssa se ei tuottanut vaikeuksia ja neiti revitteli viikonlopun aivan täysillä, meillä molemmilla oli oikein hauskaa.

Viikko sitten oltiin viikonloppu Irinalla, treenailtiin tottista ja sen jälkeen syötiin, juotiin ja juoruiltiin. Tämä viikonloppu meni landeillessa, saatiin Hanna mukaan ja mentiin koirien kanssa kaverilleni Marille. Eilinen ilta meni hyvän seuran, hyvän ruuan ja hyvän kaljan parissa, mutta tänään ahkeroitiin ja pääsin taas ratsastamaan, mikä oli aivan ihanaa.

Ratsastusretken jälkeen oli koirien vuoro päästä pelloille riehumaan. Voi sitä onnea kun koirat pääsevät pellolle juoksemaan, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta koirat nauttivat.

Juuso kävi taas pyörimässä jossain mudassa ja joutui tallilla suihkuun. Juuson kuivaus onnistui kuitenkin tehokkaasti maailman hienoimmalla föönillä. Fööni näyttää ihan imurilta ja on melko vanhakin, mutta kerrassaan toimiva peli. Juuso nautiskeli kun fööni puhalsi koiran kuivaksi huippuvauhdilla. Lopputuloksena Juuso näytti ihan melkein näyttelypuudelilta :)

Maailman hienoin fööni!

Juuso kuivauksessa

Viikonlopusta väsähtänyt pystykorva-Ruu.