Pääsiäinen oli ihanan aurinkoinen ja lämmin ja meni vauhdilla. Muuton jälkeiset siivouspuuhat hieman häiritsivät ulkoilua, mutta onneksi ehdittiin kuitenkin koirienkin kanssa puuhastella. Oltiin koirien kanssa Irinalla käymässä ja vietettiin aivan loistava päivä ulkona, koirien kanssa treenaten. Aavan treenit olivat aika lyhkäiset, koska oli tosiaan kuuma ja Aavan mielestä kuumalla ei oikein jaksa. Tehtiin eteenmenoa ja ne meni hyvin.

Ruun kanssa tehtiin kaikenlaista, leikittiin ja tehtiin pieniä tottispätkiä ja tyttö oli niin ihana, hyvä Ruu! Ruu on innokas ja se on hyvä se.

Treenien jälkeen istuttiin iltaa Irinan kanssa, grillattiin ja syötiin hyvin. Seuraavana päivänä tein Ruulle taas esineruudun ja nyt oli kiva lelu esineenä, Ruu olikin vauhdikkaampi ja keksi heti mitä oli tarkoitus ruudussa tehdä. Käytiin sitten vielä koko koiralaumamme kanssa hiekkakuopalla, meno oli aika rauhallista koska aurinko paistoi niin kuumasti. Pääasiassa Ruu ja saksanseisojapojat Manu ja Theo juoksivat, rhodet ja Juuso hengailivat vaan mukana. Kuvia montulta: