H.jpg

H niin kuin höh, hemmetti, hittolainen, hyvä tai huono. Ihan sama. Käytiin tänään piipahtamassa Leivonmäellä Aavan kanssa. Oli siis näyttelypäivä. Kehässä oli kerrankin ihan kivaa, Aava seisoi tosi hienosti ja aurinko paistoi, mutta sitten tuomari toikin meille sinisen nauhan ja kummasti mun iloisuus katosi. Jepjep, meidän näyttelyissä kiertäminen on kyllä yhtä värisuoran keräämistä. Kaiken väriset nauhat on saatu, eriä ei kylläkään suomesta. Hyvin meillä menee, Aavahan on vain kolmea sertiä vaille valio!

Ei se H sinänsä mikään järkytys ollut, harmitti vain ihan vietävästi kun juuri tänään olisi ollut ne maastokisatkin, joihin olisin muutenkin mennyt mieluummin. Etenkään H:n takia en olisi välttämättä halunnut ajaa Leivonmäelle asti.

Illalla mentiin onneksi pitämään hauskaa Rajasaareen pienen Sofin kanssa ja Minnin ja Seban. Kiitti paljon seurasta, se ehkä piristi... vähän. :)  Koirilla oli kuitenkin ihan superhauskaa, Aava ja Juuso intoutui hulluttelemaan vedessä, juoksi ja paini ja polski. Pieni Sofi perässään.

Juuson ja Aavan tosi ystävällismielistä leikkiä
riekku1.jpgriekku2.jpg

Tähän loppuun vielä kuva Aavan bravuurikakasta mereen... Miksi mereen? En ymmärrä, taitaa olla paljon hauskempaa.  Kuva aika lailla kuvastaa mun tämän päivän mielentilaa.

kakka.jpg