Tänään on tullut hengailtua eläinlääkäriasemilla. Aamupäivällä menin Aavan kanssa ottamaan verinäytteitä. Sain ottaa neidillä ilmaisen allergiatestin, niin tottakai täytyi käyttää tilaisuus hyväksi. Pääsin vielä itse pistämään prinsessaani, joka tyylilleen uskollisena huusi kiljukaulana ja oli kauhusta jäykkänä. Verta täytyi vielä ottaa todella paljon, neljä putkea, saipa neiti huutaa sitten pidemmän aikaa. Hieman naureskeltiin tuolle rohkealle leijonanmetsästäjälle.

Rääkätty raukka :(
potilas.jpg

Iltapäivällä oli sitten Tessa-mummon vuoro mennä lääkäriin ja sieltä tultiinkin erittäin iloisin mielin pois. Röntgenkuvissa ei nimittäin näkynyt muutosta edellisiin, joten kyseessä ei välttämättä olekaan luusyöpä niinkuin aluksi epäiltiin. Todennäköisesti jonkin vanhan trauman aiheuttamaa luun köyhtymistä. En nyt edes muista tarkalleen mitä diagnoosiksi tuli, olin vain niin kovin iloinen kun kivut ovat vähentyneet huimasti!

Illalla oli vuorossa meidän jokaviikkoinen tottistreenailu Henriikan ja Tipun kanssa. Olin tosi tyytyväinen tämän päivän harjoituksiin. Täyskäännökset menivät loistavasti. Liikkestä istumista ja maahanmenoa kokeiltiin myös. Kyllähän tyttö yleensä tekee mitä käsketään, mutta se vauhti...

seuraa.jpgliikkeestistu.jpg

Se vauhti mua naurattaa... tässähän tapahtuu liikkeestä maahan, peppu unohtui vain hetkeksi yläilmoihin
liikkeestmaahan.jpg