Viime viikonloppuna oltiin rhodeyhdistyksen jälkileirillä Aavan ja Cillan kanssa. Leiri oli muuten vallan mainio, iso harmi oli kuitenkin Cillan kehittämä vuosisadan vesiripuli, ilmeisesti ihan vaan jännittämisestä, eikä Cilla näin ollen voinut osallistua jälkitreeneihin. Cillukka keskittyi ainoastaan kakkaamaan ja paljon ja joka paikkaan. Huoh.

Aava onneksi pääsi osallistumaan harjoituksiin, tehtiin peltojälkeä, metsäjälkeä sekä janatreeniä. Aavan jäljet metsässä eivät olleet erityisen kaunista katsottavaa, neiti hännänheiluttaja pyyhälsi pitkin metsiä hieman liikaa säheltäen ja ylimääräisiä kaarroksia tehden. Keppejä jäi nostamatta ja jana tuotti myös päänvaivaa. Meidän kouluttaja oli onneksi aivan huippu ja antoi meille paljon vinkkejä, kuinka saada jäljestykseen lisää tarkkuutta. Janallekin saatiin ideoita, mikä oli aivan loistavaa.

Cilla pellolla

Tänään käytiin Irinan kanssa jäljellä. Tein molemmille tytöille pellolle jäljet, melko helpot, yksi tyhjä kulma oli molemmilla. Cilla oli hieman ihmeissään kun jäljeltä löytyi syötävää ja ajoi jälkeä huonommin kuin yleensä. Kyseessä oli tosin ensimmäinen makkarajälki ikinä Cillalle, joten ehkä annan pienen hakemisen anteeksi. Aava sen sijaan heilutti taas häntäänsä ihan villinä, mutta keskittyi siinä samalla hienosti jäljestämiseen. Ei moitittavaa Aavan jäljessä, tarkinta työtä ja paras kulma ever.

Aava keskittyy